Vesić: DS pokazao da je protiv popusta za penzionere

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD -

Goran Vesić izjavio je da je Demokratska stranka jasno pokazala da je protiv toga da penzioneri dobiju popuste i da se protive uvođenju beogradske senior kartice.

- Dobro je što se Demokratska stranka koja je iznedrila favorite na beogradskim izborima Ðilasa, Šapića, Šutanovca i Jeremića javno usprotivila uvođenju beogradske senior kartice. Time su jasno pokazali da su protiv toga da penzioneri dobijaju popuste - rekao je Vesić, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS.

Kako je rekao, čulo se i to da je “Šutanovčeva Demokratska stranka protiv toga

da penzioneri dobiju jednokratnu pomoć od 5.000 dinara i povećanje penzije od 5 odsto” i ocenio da su time poslali jasnu poruku da je njihova politika da više od 86 odsto penzionera u Srbiji ima manje penzije nego 2013. godine.

- Ružno je što Šutanovčeva stranka zloupotrebljava penzionere za skupljanje jeftinih političkih poena. Bolji život penzionera očigledno ne mogu da obezbede jer su opljačkali državnu kasu. A da mogu da im otmu povećanje penzija i popuste, to vidimo. Hvala bogu i Beograđanima, nisu u prilici da ostvare svoje opake namere - podvukao je Vesić.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.