Deset nezaboravnih dana u Future Parku

24 Sata (Serbia) - - KULTURA / ZABAVA -

NAJVEćI ZABAVNI CYBER-PARK U EVROPI ove godine održaće se u okviru Beogradske zime u Hali 4 Beogradskog sajma od 15. do 24. decembra. “Future Park” pružiće posetiocima jedinstvenu šansu da vide i nauče nove stvari, da navijaju za internacionalne timove na gejming turniru, da iskuse 3D experience aktivacije, iskuse virtuelnu realnost, ali i da se zabave uz raznovrsne muzičke i pozorišne programe.

Gosti “Future Parka” biće Jutjub zvezde koje javnost nestrpljivo očekuje da bolje upozna. Lista “All star” učesnika je sastavljena: Muđa i Ćale, zvezde Jutjuba čiji pregledi prelaze milijarde, odlična zabava očekuje vas uz Full Burazere, kao i SerbianGamesBL zajedno sa Yaserstainom i naravno Stuberi. Deo Cyber-Parka biće i dame bez čijih blogova devojke u Srbiji ne mogu zamisliti svoj dan. Muzičke zvezde svojim nastupima pokazaće zbog čega se danima čeka u redu za karte za njihove koncerte i šta je muzika budućnosti. Ovaj događaj pružiće mnogima šansu i da se povežu sa IT industrijom, njenim izazovima i velikim projektima koji tek dolaze u Srbiju.

Pripremite se da ove zime, tokom deset nezaboravnih dana bogatog programa, iskusite budućnost u jedinom “Future Parku” u Evropi.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.