VESIĆ: GLAS ZA LISTU “ALEKSANDAR VUČIĆ - ZATO ŠTO VOLIMO BEOGRAD” JE GLAS ZA RAZVOJ, STABILNOST...

24 Sata (Serbia) - - POLITIKA / DRUŠTVO / EKONOMIJA -

“GLASAJUĆI ZA LISTU ‘Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd’ glasate da se Beograd razvija, glasate za sebe, svoju decu i unuke, za to da Srbija konačno postane uređena, normalna zemlja u kojoj će moći da se živi pristojno, u kojoj će ljudi moći pošteno da žive od svog rada”, poručio je kandidat za gradskog odbornika sa ove liste Goran Vesić tokom posete naselju Leštane.

On je rekao da je u poslednje četiri godine samo na teritoriji te opštine asfaltirano više od 80 kilometara puteva i ulica, a da je u istom periodu u prigradska naselja uloženo 350 miliona evra, što je više nego od 2008. do 2012. godine, kada je za tu namenu uloženo manje od 100 miliona evra.

- Mi nismo neko ko obećava u prazno. Ono što obećavamo, to i ispunimo i to je prvi razlog zašto treba da podržimo listu “Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd”, zato što su za nas podjednako važni i Boleč i Ritopek i Skela i Umčari i Grocka i Kaluđerica, kao i Terazije. To smo pokazali u prethodne četiri godine i sa tim moramo da nastavimo - poručio je Vesić.

Navodeći da je prošle godine u Beogradu izdato građevinskih dozvola za milion kvadrata, on je podsetio da svako ko dobije građevinsku dozvolu plaća naknadu za građevinsko zemljište, a od tih para rade se kanalizacija, vodovod, putevi, škole, vrtići...

- Kada vidite Vučića da se sastaje sa svetskim državnicima, to je signal stranim kompanijama da treba da investiraju u Srbiju, kao i poziv turistima da dođu u našu zemlju, a sve to Srbiji donosi priliv novca - naglasio je Vesić.

Dodao je da je važno da “nastavimo jedinstvenu politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Vlade Srbije, Grada Beograda i opštine, jer samo tako možemo da napredujemo”.

- Mi smo u poslednje četiri godine pokazali šta znači kada imamo jedinstvenu politiku koja je doprinela tome da Srbija počne da se menja nabolje i da se razvija - rekao je Vesić.

Istakao je da se glasanjem za listu “Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd” glasa za političku stabilnost, mir, nove investicije i nova radna mesta.

- Za poslednje četiri godine broj nezaposlenosti u Beogradu je sa 108.000 smanjen na 87.000. U Beogradu su prvi put posle 10 godina počele da se otvaraju fabrike. Ne smemo da stanemo i zato nam treba svaki glas. Oni koji su protiv toga, oni ne žele da pobede na beogradskim izborima, već da sruše Vučića. Oni misle da će njihova pobeda biti početak rušenja Vučića, a to znači kraj stabilnosti i investicija i zato je veoma važno da svi izađemo na izbore - istakao je Vesić.

Prema njegovim rečima, Srbija danas po prvi put u novijoj istoriji ima suficit. - Zato su povećane penzije 1. januara i zato je Vučić najavio da će do kraja godine biti još jednom povećane - zaključio je Vesić. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.