UZMI RAČUN I POBEDI: U NAGRADNOM FONDU STO „FIJATA 500L“I VIŠE OD ŠEST STANOVA

24 Sata (Serbia) - - POLITIKA / DRUŠTVO / EKONOMIJA -

VLADA SRBIJE će do 14. februara usvojiti pravila i utvrditi nagradni fond igre “Uzmi račun i pobedi 2018” u kojoj će biti podeljeno 100 automobila „fijat 500L“, duplo više nego prošle godine. Slanje koverata sa fiskalnim računima i slipovima za učešće u nagradnoj igri počelo je 1. februara i već je stiglo više od 31.000 koverata.

- U nagradnoj igri će biti podeljeno i više od šest stanova, koliko je podeljeno prošle godine. Takođe, učesnicima igre biće deljene i robne nagrade iz fonda članica Saveza za fer konkurenciju, koje su prikupile 200.000 evra za medijsko-edukativnu kampanju borbe protiv sive ekonomije, čiji je deo nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” - rekao je Ivan Radak iz Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) koja zajedno sa Vladom organizuje tu igru.

Pravo učešća u toj igri imaju punoletni građani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji. Oni treba da pošalju 10 računa ili slipova otkucanih od 1. januara ove godine u iznosu od po bar 100 dinara. Slipovi i računi se šalju odvojeno, a ove godine kovertu građani slobodno biraju, ali mogu da koriste i onu koja je prošle godine namenski bila urađena za tu igru.

Koverte se šalju neadresirane sa napomenom “Uzmi račun i pobedi 2018”, a poštarina je besplatna. Kao i prošle, i ove godine biće organizovano i takmičenje opština i gradova u prikupljanju najvećeg broja računa. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.