Tragedija u Ostružnici: Ubio ženu, pa sebe

24 Sata (Serbia) - - HRONIKA -

ŽARKO MIŠKOVIĆ 55 upucao je svoju nevenčanu suprugu Gordanu Vlasković (55), a potom presudio sebi. U krvavom okršaju lakše su povređene majka i sestra ubijene koje su pokušale da spreče ubistvo.

Do ubistva i samoubistva došlo je u petak oko 20.40 sati u Ulici Ljube Rankovića 42, gde su supružnici do pre deset dana zajedno živeli u iznajmljenom stanu.

- Zbog čestih svađa, Gordana je rešila da ga ostavi i on se iselio pre oko 10 dana. Međutim, kobnog dana se vratio u stan. On i Gordana su se žestoko posvađali i tada su u sobu uletele njena majka i sestra koje su pokušale da spreče tragediju. U tom trenutku Žarko je izvadio pištolj i počeo da puca po sobi. Samo igrom slučaja metak je promašio i majku i sestru, ali je Mišković nastavio da puca i pogodio svoju nevenčanu suprugu. Kad je video šta je uradio, pucao je u sebe i ubio se - prenose mediji događanja u tragičnoj noći.

Kako „Blic“saznaje, ranije nije bilo prijava nasilja u porodici kada je reč o ovom paru. Pištolj kojim je ubijena žena Mišković je nabavio nelegalno, odnosno za njega nije imao dozvolu. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.