porodično slavlje: ceca najveselija na rođendanu sestrića

24 Sata (Serbia) - - KULTURA / ZABAVA -

PORODICA FOLK DIVE Svetlane - Cece Ražnatović juče je imala veliki razlog za slavlje budući da su njeni sestrići Ilija i Petar napunili pet godina, a pevačica se potrudila da im priredi proslavu za pamćenje.

Naslednici Cecine rođene sestre Lidije juče su slavili rođendan, a na zabavi koja je organizovana u domu folk zvezde okupio se veliki broj prijatelja i članova porodice. Naravno, tetka je bila najveselija. Nakon što su Ilija i Petar oduvali svećice na rođendanskoj torti, gosti su se uz muziku i dobro raspoloženje veselili do kasnih sati, a za dobru atmosferu bile su, među prvima, zadužene Ceca i Anastasija. Pevačica se nije libila da dečacima ispuni apsolutno svaku muzičku želju.

Gosti su sve vreme đuskali i pevali, a u jednom trenutku Ceca je izvela svoju sestru Lidiju na podijum i zaplesala sa njom, što je Anastasija odmah zabeležila mobilnim telefonom. Kako se snalazi na bini koncerta, Ceca se podjednako odlično snalazi na podijumu u svojoj vili.

Cela porodica je bila na okupu i folk diva je bila presrećna zbog toga. Ceca važi za odličnu domaćicu kada je reč o slavljima, te ništa drugačije nije bilo ni ovog puta. Pevačica je zajedno sa prijateljima slavila duboko u noć. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.