edita napustila “ministarke”, sada je na bolovanju

24 Sata (Serbia) - - KULTURA / ZABAVA -

EDITA ARADINOVIĆ je donedavno bila član popularne grupe Ministarke. Dugo se spekulisalo da je pevačica izašla iz grupe, a Edita je nedavno gostovala u jednoj emisiji i objasnila da je došlo do prekida saradnje između nje i benda.

- Imali smo lepu i zdravu saradnju i mislim da ne bi bilo lepo da ja sada iznosim neke poslovne detalje. Nisam više deo Ministarki, ali prosto i oni su shvatili da ja imam neki svoj cilj i viziju u svojoj glavi kako bi to trebalo da izgleda - rekla je ona, a pritom se osvrnula na priče da tvorci Ministarki tvrde da ona nema prava na samostalnu karijeru.

- Ja sam samo čitala o tome. Nisam do sada nikoga čula da je nešto rekao i ne želim da verujem da su nešto tako izjavili. U svakom slučaju naši advokati sada pregovaraju o tome - rekla je ona i dodala da ima ugovor sa bivšim saradnicima od svoje 18. godine.

Ipak, Edita ne isključuje mogućnost da će i dalje sarađivati sa producentima grupe.

- U grupi više nisam, ali sa producentima sarađujem, jer su oni hitmejkeri i oni su me napravili, ali u Ministarkama više ne vidim sebe - rekla je Edita Aradinović.

Više detalja pročitajte na 24Online. info. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.