Dara bubamara za “24 Sata” otkriva: Ulažem još 100.000 evra u koncert

24 Sata (Serbia) - - KULTURA / ZABAVA -

Dara Bubamara priprema spektakl za predstojeći koncert . aprila, a pevačica je nedavno uložila još . evra.

ATRAKTIVNA PEVAČICA Dara Bubamara obavlja poslednje pripreme za svoj koncert pred beogradskom publikom o kojem svi mesecima pričaju. Dara je neposredno pred koncert odlučila da uloži dodatnih 100.000 evra, jer želi da to bude spektakl za pamćenje. Ukupna svota koju je pevačica uložila sada iznosi 200.000 evra, a mi smo pozvali Daru koja ne krije da jedva čeka koncert.

- Uložila sam još 100.000 evra u koncert, želim da porazim konkurenciju. Biće to jedan scenski, vizuelni i muzički spektakl kakav nije viđen na našim prostorima. Jedva čekam koncert i subotu veče, videćete šta ću da uradim - ushićeno je otkrila pevačica Dara Bubamara.

Pevačica je na sceni već 25 godina, a njena karijera je obeležila brojne hitove. Spektakl koji priprema u Areni će ujedno biti jubilej i kruna njene karijere.

- U Štark areni 21. aprila obeležavamo

Dara je pripremila vrhunsku binu, koju će njen tim saradnika postavljati pet dana

25 godina moje karijere. Više puta sam rekla da će to biti neviđeni spektakl, ali ono što bih volela da dodam je da ćete me videti u potpuno novom svetlu i izdanju. Ništa od onoga što možda očekujete - rekla je pevačica Dara Bubamara za “24 sata”.

Kako saznaju naše novine, za magiju na sceni biće zaduženo oko 300 rasvetnih tela, dok će Arenu obasjavati 200 kvadrata LED ekrana visoke rezolucije. A kao najpikantniji detalj je da Dara koncert otvara nečim što je dovoljno veliko da mora da se rasklopi i unosi u Arenu u delovima, jer ne može da se unese kao celina. Oko 100 ljudi će prodefilovati scenom te večeri. Binu će postavljati pet dana.

Nekoliko dana uoči koncerta, Ognjen Amidžić će ugostiti Daru u svojoj emisiji “Amidži šou”. Pevačica će prvi put u jednoj televizijskoj emisiji gostovati sa sinom Konstantinom. Trenutno u njenoj porodici vlada velika euforija zbog koncerta. Pevačicin sin Kosta će biti uz nju na nastupu, što je njoj veoma drago jer joj njegova podrška najviše znači u karijeri.

Više detalja pričitajte na 24Online. info. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.