Uhapšen nasilnik: napadnut Policajac pri pokušaju blokade Ibarske magistrale

24 Sata (Serbia) - - HRONIKA -

POLICIJSKI SLUŽBENIK J. N. (28) napadnut je u mestu Županjac kod Lazarevca od strane nekoliko lica koja su pokušala da blokiraju Ibarsku magistralu, saopštio je MUP Srbije.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Ž. P. (42), koji je naneo udarac u predelu lica policijskom službeniku. Po nalogu tužioca njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti - saopštio je MUP.

U saopštenju se dalje navodi da je ministar unutraših poslova Nebojša Stefanović najoštrije osudio napad na policijskog službenika.

- Ovakav mučki napad na pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji je obavljao redovnu dužnost na regulisanju saobraćaja, apsolutno je nedopustiv. Zato tražim najstrožu kaznu za osumnjičenog koji se usudio da napadne policajca, jer samo tako možemo poslati jasnu poruku da će svako ko podigne ruku na policijske službenike dobiti adekvatnu kaznu - istakao je Stefanović.

Da podsetimo, u ponedeljak su tri muškarca uhapšena zbog sumnje da pretukli Božidara M. prilikom blokade kod ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.