Veliki povratak Slavice Ćukteraš: ponovo ću napraviti revoluciju

24 Sata (Serbia) - - KULTURA / ZABAVA - Mc

Folk pevačica Slavica Ćukteraš nakon tri godine medijske pauze rešila je da se vrati na muzičku scenu, snimila je novu pesmu i sada nastavlja karijeru.

SLAVICA JE POČETKOM JUNA najavila povratak muzici singlom “Da bih s tobom ostala”. Publika i muzički stručnjaci ne sumnjaju da će nekadašnja velika zvezda Grand produkcije vrlo brzo nastaviti tamo gde je stala, a i pevačica smatra da tu prvu generaciju “Zvezda Granda” niko nije uspeo da zaseni. Bez lažne skromnosti, smatra da su ona i njena nekadašnja prijateljica Tanja Savić imale “ono nešto” što posle njih malo koja ima.

- Tanja Savić i ja smo napravile revoluciju, što nije pošlo za rukom nijednoj posle nas dve. Rada Manojlović je postigla dosta toga, ali posebno bih izdvojila Milicu Pavlović zato što se najviše trudi i ima najozbiljnije namere - kaže pevačica.

Rada Manojlović je postigla dosta toga, ali posebno bih izdvojila Milicu Pavlović zato što se najviše trudi i ima najozbiljnije namere

Ognjen Amidžić je u emisiju pored Slavice Ćulteraš pozvao i njene kolege iz kasnijih sezona Grandovog takmičenja, Milana Stankovića i Milicu Pavlović, koji kao ni Slavica nisu pobedili, ali su njihove karijere uspešnije od tadašnjih pobednika.

Milan i Milica veoma su se obradovali susretu sa Ćukterašovom, imali su mnogo pitanja za nju. Prvenstveno ih je interesovalo kako je mala Viktorija i na koga liči, a Milica se oduševila Slavičinom vitkom linijom.

-Pa ti izgledaš kao devojčica! - oduševila se Milica Pavlović.

Slavica Ćukteraš u braku sa Vladom Avramovim ima ćerku Viktoriju, koju je rodila u oktobru 2016. godine. Žive na relaciji Novi Sad - Tokio, gde je Avramov nastavio golmansku karijeru. Slavica je svoju pauzirala zbog ljubavi, braka i ćerkice, ali sada se vraća na velika vrata. Više detalja pročitajte na 24online.info. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.