GOGA SEKULIĆ: ISTINA JE, TRUDNA SAM I MNOGO SAM SREĆNA

24 Sata (Serbia) - - KULTURA / ZABAVA -

BRAČNI PAR Goga Sekulić i Uroš Domanović krajem godine postaće roditelji! Pevačica je u drugom stanju već sedam nedelja.

- Jeste, trudna sam. Mnogo smo srećni i Uroš i ja. Posle svega što mi se desilo u životu sada sam baš uzbuđena - potvrdila je Goga za “Blic” lepe vesti.

Posle duže borbe za potomstvo, Goga Sekulić je vantelesnu oplodnju zakazala za septembar, ali kako tvrde izvori bliski bračnom paru, pevačica je ipak zatrudnela prirodnim putem.

- Tek kada je i njen doktor potvrdio nalaze, Goga i Uroš su srećne vesti saopštili svojim roditeljima. Malo je reći da su plakali kao kiša svi zajedno - kaže izvor “24 sata”.

Goga Sekulić je uvek pričala koliko želi da postane majka.

- Našla sam čoveka svog života, odlično funkcionišemo i dete bi nas još više ojačalo i usrećilo. To je moja najveća želja. Samo to želim i ništa više. Znam da ću se pre ili kasnije ostvariti kao majka - rekla je Goga Sekulić u jednom intervjuu.

Kako saznajemo, Goga neće otkazivati već zakazane nastupe do daljeg, a tokom sledeće nedelje doći će u Beograd. Više detalja pročitajte na 24online.info llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.