VRELI POLJUPCI SEVERINA I IGOR UŽIVAJU NA MORU

24 Sata (Serbia) - - KULTURA / ZABAVA -

SEVERINA I IGOR KOJIĆ svoje trenutke ljubavi često dele sa svojim praziocima na Instagramu, a kako je počelo leto bilo je samo pitanje vremena kada će Seve objaviti neku vrelu fotku s mora.

- Kamen gori, val se pjeni - Severinin je komentar ispod morske fotografije na kojoj ona i njen suprug ljube.

Uz stihove hita Frana Lasića Severina je stavila i svoje, sada već tradicionalne haštagove “ljubav se ljubavlju vraća” i “volim što se volimo”. Gospođa Kojić je oduševila pratioce svojim izgledom u minijaturnom crnom bikiniju, u kojem su njene duge noge došle do izražaja, a zanimljiv “momenat” na fotki je i Igorova ruka na njenom stomaku. Supružnici su ostali tajnoviti i nisu napisali gde se nalaze, a fanovi pretpostavljaju da su negde na Hrvatskom primorju.

Severina je prethodno imala ročište u hrvatskom opštinskom građanskom sudu u Zagrebu sa bivšim partnerom Milanom Popovićem kako bi se dogovorili oko školovanja sina Aleksandra. Međutim, dogovor nije postignut. Kako saznaje “Blic”, Severina Kojić insistira da Aleksandar upiše u OŠ “Jordonovac”, dok Popović želi da njihov sin pohađa američku internacionalnu privatnu školu. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.