smrt crnog gruje, nesrećan slučaj ili samoubistvo?

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА -

NENAD GRUJOVIĆ, poznat i kao Crni Gruja, poginuo je u Beogradu prilikom pada sa terase stana na prvom spratu u Đušinoj ulici. Povredama od pada podlegao je u Urgentnom centru u utorak oko ponoći.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je Grujović izvršio samoubistvo skočivši sa terase svog stana na prvom spratu. On se popeo na ogradu na terasi i skočio sa visine od oko 10 metara! Hitnu pomoć pozvala je njegova supruga. Policija je obavila uviđaj i na licu mesta nije pronađeno ništa sumnjivo.

Grujović, koji je povezivan s kriminalnim klanom Dejana Stojanovića Keke, javnosti poznat po tome što je pre par godina po nalogu Evropskog suda za ljudska prava od države dobio odštetu od 6.000 evra, jer je u pritvoru proveo devet i po godina, a da mu u to vreme još nije bilo pravosnažno okončano suđenje. Nakon toga, osuđen je na 10 godina zatvora zbog pljačke pošte na Novom Beogradu 2006. godine u kojoj je ubijen radnik, ali je oslobođen optužbi za ubistvo. Prošle godine je osuđen u drugom postupku na kaznu od godinu dana kućnog zatvora zbog nošenja pištolja za koji nije imao dozvolu.

Pošto je odslužio sve kazne, našao se na slobodi.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.