ŽELJKO PREDSTAVIO ‘MENJAJ PESMU’: GODINAMA NISAM STVORIO LEPŠU

24 Sata (Serbia) - - KULTURA / ZABAVA -

Jedan od najpopularnijih muzičara u regionu, kantautor Željko Joksimović, objavio je novi singl pod nazivom “Menjaj pesmu”, koji će premijerno izvesti na koncertu “Dva sveta”, . decembra u beogradskom Sava centru.

REČ JE O PESMI koja najavljuje zimsku muzičku čaroliju i koja ima nostalgičan prizvuk, podseća na osamdesete godine prošlog veka i prava je uvertira u spektakl koji očekuje publiku u Sava centru, ali i na nastupima u regionu.

Kako i sam naziv govori, Željko Joksimović je želeo da “promeni muziku” u skladu sa repertoarom koji priređuje već treću godinu zaredom u konceptu “Dva sveta”, i da nešto drugačijom melodijom iznenadi svoju publiku.

“Nisam imao vremena da promenim celu ploču, ali sam promenio pesmu. To je dovoljno. ‘Menjaj pesmu’ je nešto najlepše što sam iskomponovao u poslednjih nekoliko godina. Nema više ovakve muzike. Ali biće je u decembru, u Sava centru”, kaže Željko.

Tekst za numeru “Menjaj pesmu” pisala je Vjekoslava Huljić, autor pesme “Milimetar”, koja je dostigla broj od 50 miliona pregleda na platformi Jutjub. Muziku i aranžman uradio je Željko Joksimović, a prateći vokali su Suzana Branković i Jelena Đurić. Električnu gitaru svira Miroslav Mirosavljev, bubnjeve Dragan Krstić, a klavijature Željko Joksimović. Video-produkciju za spot uradila je NN Media, a velika podrška Željku na snimanju spota bila je supruga Jovana Joksimović.

Voditeljka nije krila koliko je ponosna na svog muža, pa mu je odmah po izlasku spota javno uputila emotivne reči.

“Moj muž, obožavam ga”, bila je kratka, ali jasna, Jovana.

“Naravno da se savetujem sa Jovanom, mi smo par i od nje dobijam najbolje savete”, istakao je Željko na setu prilikom snimanja spota, koje se sve vreme odvijalo pod Jovaninim budnim okom.

“Pesma nosi naziv ‘Menjaj pesmu’, ali vi ne treba da je menjate jer je nešto sasvim novo i drugačije, što nije do sada predstavljeno na našim prostorima”, rekao je on. Još detalja pročitajte na www.24online.info. llll

Menjaj pesmu je nešto najlepše što sam iskomponovao u poslednjih nekoliko godina. Nema više ovakve muzike

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.