Pašalić: Smanjiću sebi platu!

Alo! - - Aktuelno -

- Malo je nepristojno da zaštitnik građana ima platu koju ima kada je prosečna plata u Srbiji 400 evra - izjavio je juče novi zaštitnik građana Zoran Pašalić i time potvrdio pisanje našeg lista od pre tri dana kada smo otkrili da on planira da sam sebi smanji platu. Pašalić je dodao da će, između ostalog, izmenama Zakona o zaštitniku građana, koje su neophodne, predložiti da se ona “izjednači na logičan nivo’’. Na pitanje da li će poslušati poziv funkcionera SNS-a da raspusti ceo kabinet i napravi diskontinuitet sa dosadašnjim radom Zaštitnika građana Pašalić kaže da se svačiji rad, tako i njegov, treba preispitati, a onda da se preduzmu koraci.

- Prvo da razbijem iluziju ili dam pravu informaciju - zaštitnik građana nema kabinet, već je to određeni broj ljudi koji radi sa njim, gde se svačiji rad, kao naravno i moj, treba preispitati, a onda se preduzimaju koraci - objašnjava Pašalić i dodaje da će preispitati i preduzeti korake jer mu je to posao.

Kako kaže, kada dođete na neko mesto, bez obzira na to koliko je loša ili dobra organizacija koju ste nasledili, vama je svakako cilj da tu organizaciju unapredite i da ona ide dalje, a to podrazumeva mnogo rada. J. Đ.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.