MireLa: posle Milija, ceLiBaT Mi Ne giNe!

Alo! - - V.i.p. - Piše: MIŠO MIŠKOVIĆ miso.miskovic@alo.rs

Lapanovićeva tvrdi da za novu ljubav u njenom životu nema mesta i da se ne vraća bivšem

vereniku, koji ima devojku

Mirela Lapanović se trudi da zaboravi na torturu koju je, kako tvrdi, trpela nekoliko dana od Milutina Radosavljevića Milija, bivšeg partnera iz rijalitija „Parovi”. Ona se vratila u Sloveniju, srećna je što je bezbedna, ali su tragovi na duši i dalje tu, a traumatično iskustvo je dovelo do toga da sada ne želi vezu.

- Sada se osećam bezbednom, jer sam uz najmilije. Srce mi je na mestu kada vidim da su moja deca srećna. Ipak, nije mi lako, ali vreme leči sve, verujem u bolje dane. Za sada nije vreme da budem u vezi, ovo je ostavilo prevelik trag na mojoj duši i dok mi se rane ne zacele, ostaću sama, ali nikako usamljena. Celibat mi ne gine i radujem se toj promeni - rekla je Mirela za „Alo!”.

Zanimalo nas je i da li će se, kada vreme izbriše bol na njenoj

duši, vratiti nevenčanom suprugu Andreju, kog je napustila zbog ljubavi iz „Parova”, a ona nas je iznenadila odgovorom:

- Nakon svega ne mogu da se vratim bivšem vereniku. On ima novu partnerku i ja sam mu poželela svu sreću - rekla je Mirela o svojoj bivšoj ljubavi, koja joj je nakon rijalitija oduzela starateljstvo nad mlađim sinom.

- Andrej mi je oduzeo starateljstvo na šest meseci, isključivo zbog sigurnosti deteta, kako ga ne bih vodila u Srbiju. On je prosto znao da je Milutin agresivan, jer je spolja sve gledao i tužio Milija za silovanje u „Parovima”, kojeg se skoro i ne sećam, a posle toga sam završila i na VMA. Dete mogu da vidim kad god se Andrej i ja dogovorimo. Sve se nekako smirilo mojim povratkom u Sloveniju

- rekla je Mirela i nastavila priču o Miliju, kojeg je javno pozvala na poligraf kako bi dokazala istinu:

- Mili se ne oglašava povodom poligrafa za koji bih ja pokrila troškove, ali advokatu sam dala predlog da poligraf bude na

sudu. On se uopšte ne pridržava zabrane prilaska. Šalje mi fotografije na “vajberu” na kojima puši tompus kao da ništa nije bilo. On je monstrum bez emocija, ali dobro se pretvara, što me uopšte i ne čudi. Nije mi jasno kako je mogao da uđe u “Parove” sa velikim brojem dosijea u policiji. Zar nije čudno što se sve njegove bivše devojke javljaju sa istom pričom? - završava Mirela.

Smučili joj se muškarci: Mirela Lapanović Nekad bilo: Mirela i Mili

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.