Ipsptlpq

Alo! - - Saveti -

ovaN 21. iii - 20. iv

Voljena osoba je spremna na kompromise kako bi ostala pored vas, potrebno je da uzvratite istom merom ako želite da opstanete kao par. Vreme je da joj pokažete koliko vam je stalo do vaše ljubavi i braka. Preterano ste iscrpljeni.

vaga 24. iX - 23. X

Možete da očekujete uživanje u romantičnoj večeri sa voljenom osobom. Opustićete se u njenom društvu i zaboraviti na težak poslovni dan. Ukoliko ste slobodni, pred vama je dobar dan za druženje sa Lavom. Inače ste u odličnoj formi.

BiK 21. iv - 21. v

Preporuka je da se ne služite intrigama jer vas to neće dovesti do napretka. Bolje se pozabavite obavezama koje imate. Posao koji vas čeka nije mali i veoma je važno da vreme koje imate iskoristite na pravi način.

ŠKorpiJa 24. X - 22. Xi

Pokušajte da se ne nervirate zbog stvari na koje ne možete da utičete. Prihvatite trenutno stanje na poslu. Imajte na umu da je sve što se sada dešava privremeno i da ćete, kada vreme dođe, imati priliku da utičete na stvari.

BLiZaNci 22. v - 22. vi

Postoji mogućnost za novo poznanstvo sa osobom koja u vama može probuditi veoma duboke emocije. Iz trenutka u trenutak ćete imati osećaj da ste sve bliži jedno drugome i da bi ta osoba mogla biti ona prava. Čuvajte se saobraćaja.

STreLac 23. Xi - 21. Xii

Ljubavni život vam je prioritet, želite da se pokrenete oko novih dešavanja! Očekuje vas uspeh na ovom planu. Uskoro vam predstoji susret sa osobom koja će odmah primetiti vaš prirodni šarm i harizmu.

raK 23. vi - 23. vii

Nije povoljan dan za donošenje važnih odluka. Promena koju danas priželjkujete već sutra neće biti dobra ideja. Potrudite se da ne gledate na stvari kao da su crno-bele i ostavite sebi prostor i za šareniju interpretaciju. Oslobodite se pritiska i stresa.

Jarac 22. Xii - 20. i

Ukoliko smatrate da je potrebno da se izvinite partneru, onda tako i uradite. Pređite preko svog ponosa. Sačuvaćete ljubav ako s vremena na vreme budete bili dovoljno zreli da priznate neke greške i da ih ispravite.

Lav 24. vii - 23. viii

Nervoza i nedostatak koncentracije su trenutno vaši neprijatelji. Nemojte da brzate u obavljanju važnih poslova. Lako možete naparaviti neku grešku ako budete bili nepromišljeni, pa je važno da obratite pažnju na sitnice.

voDoLiJa 21. i - 19. ii

Možete veoma lako narušiti dobre odnose sa voljenom osobom ako se budete prepustili svojim hirovima. Vreme je da se preispitate povodom toga šta je zapravo sada vaš prioritet i da se po tome i ponašate.

Devica 24. viii - 23. iX

Nađite dodatnu motivaciju u zaradi ako već niste iz ljubavi prihvatili određeni posao. Vi imate svoju računicu. Uvek i u svakoj situaciji tačno znate šta možete da uzmete za sebe, štite svoje interese, i to je sasvim u redu. Menjajte loše navike.

riBe 20. ii - 20. iii

Sagledajte stvari drugačije i shvatićete u čemu ste pogrešili. Sve je jednostavnije nego što mislite. Nema potrebe da dramite ili da bilo koji događaj shvatate previše kritično jer zapravo ništa ne može da vas poremeti u poslu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.