Jeremić i pajtić ruše ds!

Alo! - - VESTI -

Izbori u Beogradu se bliže, a opozicionari nastavljaju da se svađaju i vređaju! Ovoga puta po lideru DS-A Draganu Šutanovcu opleli su bivši predsednički kandidat Vuk Jeremić i nekadašnji predsednik demokrata, a sada i član te stranke Bojan Pajtić. Jeremić je u jednom intervjuu istakao da maksimalno podržava odluku Saše Jankovića da otkači Šutanovca, a Pajtić je opleo po svom predsedniku jer ga nije branio od linča.

- Delim stav Saše Jankovića da iskreni protivnici režima ne bi trebalo da pod ovakvim okolnostima ulaze u bilo kakav vid kolaboracije sa istim - rekao je Jeremić.

Bojan Pajtić je, sa druge strane, podelio tvit jednog tviteraša koji glasi: „Pajtić jeste bivši predsednik DS. To je nebitno u ovom linču. Bitno je da je član DS. I bitno je da se primeti da DS ne brani svoje članove.“

Komentarišući ovu situaciju, politički analitičar Dragomir Anđelković kaže da su opozicioni lideri zapravo sami sebi najveći neprijatelji.

- Naprosto, opozicija se bori za mali kolač. Oni su jedni drugima veći neprijatelji nego što im je neprijatelj Vučić, a on je suviše jak i iznad svih njih. U toku je rat ko će biti lider opozicije - kaže analitičar. J. Đondović

Zajedno udarili na DS: Bojan Pajtić

i Vuk Jeremić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.