Đilas je dvojka!

Alo! - - AKTUELNO - Piše: JELENA ĐONDOVIĆ jelena.djondovic@alo.rs

Zvezde ne gledaju blagonaklono na Đilasov povratak u politiku! Nakon što smo saznali da je Dragan Đilas, bivši lider demokrata, išao kod astrologa kako bi se sa njim konsultovao o tome da li treba da uđe u trku za beogradske izbore, „Alo!“vam otkriva šta zvezde stvarno poručuju Đilasu.

Stefan Dragojlović, poznati astrolog i numerolog, za naš list kaže da bivšeg gradonačelnika, ukoliko se upusti u bitku za Beograd, čeka pravi fijasko!

- Dragan Đilas je dvojka numerološki, a dvojka je dvoumljenje... On se trenutno premišlja i računa šta će mu ići u prilog. Ono što je za njega veoma loše je to da se nalazi u ličnoj godini sedam, koja nikako nije povoljna za politički angažman, naprotiv, veoma je loša i nepovoljna, čak i katastrofalna - otkriva nam Dragojlović.

On dodaje i da se nada da je njegov kolega sa kojim se Đilas sastao bio dobronameran i da mu je iskreno rekao kako stoje stvari, odnosno da ga nije zavlačio i ohrabrivao.

- To stvarno ne bi bilo fer. Političari se često obraćaju astrolozima, zahtevaju da se ti razgovori obavljaju u najvećoj diskreciji i bukvalno traže ohrabrenje sa svoje važne odluke, u fazonu: „Ja sam odlučio ovo, da li je to OK?“- kaže naš sagovornik.

Dragojlović je na kraju imao i pomalo sarkastičnu poruku za Đilasa:

- Ako se obrati pravoj vračari, kao Tadić, umesto tim svojim poznatim intelektualcima, ima šanse da postigne bolji rezultat. Ako bi osim poznatih slikara i uključio i poznate naučnike (naravno da aludiram na čuvenu anketu u kojoj su Đilasove pristalice pokazale da nemaju ni elementarni stepen opšte kulture) koji bi se prevrtali u grobu, rezultat bi bio garantovano bolji - kroz smeh poručuje Dragojlović.

„Bivši lider DS-A je dvojka, što znači dvoumljenje“, kaže Stefan Dragojlović

Podsećanja radi, „Alo!“je juče objavio da sedragan Đilas, bivši lider DS-A i nekadašnji gradonačelnik Beograda, nedavno sastao sa jednim astrologom kako bi od njega čuo da li je pametno da se upusti u trku za prvog čoveka prestonice. Prema rečima našeg izvora, Đilas ni po koju cenu ne želi da doživi debakl na predstojećim beogradskim izborima, pa je, osim toga što je naručio nekoliko istraživanja javnog mnjenja, odlučio da proveri šta mu poručuju zvezde, odnosno koja bi odluka bila ispravna. - Poznati prestonički astrolog je pre nekoliko dana došao kod njega i razgovarali su oko dva sata. Šta mu je tačno poručio, to niko ne zna - kaže naš izvor blizak nekadašnjem lideru demokrata.

On dodaje da to nije čudno, jer je poznato da Đilas još vaga da li će se kandidovati.

Male mu šanse: Dragan Đilas

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.