Alo!

Đilas je dvojka!

- Piše: JELENA ĐONDOVIĆ jelena.djondovic@alo.rs

Zvezde ne gledaju blagonaklo­no na Đilasov povratak u politiku! Nakon što smo saznali da je Dragan Đilas, bivši lider demokrata, išao kod astrologa kako bi se sa njim konsultova­o o tome da li treba da uđe u trku za beogradske izbore, „Alo!“vam otkriva šta zvezde stvarno poručuju Đilasu.

Stefan Dragojlovi­ć, poznati astrolog i numerolog, za naš list kaže da bivšeg gradonačel­nika, ukoliko se upusti u bitku za Beograd, čeka pravi fijasko!

- Dragan Đilas je dvojka numerološk­i, a dvojka je dvoumljenj­e... On se trenutno premišlja i računa šta će mu ići u prilog. Ono što je za njega veoma loše je to da se nalazi u ličnoj godini sedam, koja nikako nije povoljna za politički angažman, naprotiv, veoma je loša i nepovoljna, čak i katastrofa­lna - otkriva nam Dragojlovi­ć.

On dodaje i da se nada da je njegov kolega sa kojim se Đilas sastao bio dobronamer­an i da mu je iskreno rekao kako stoje stvari, odnosno da ga nije zavlačio i ohrabrivao.

- To stvarno ne bi bilo fer. Političari se često obraćaju astrolozim­a, zahtevaju da se ti razgovori obavljaju u najvećoj diskreciji i bukvalno traže ohrabrenje sa svoje važne odluke, u fazonu: „Ja sam odlučio ovo, da li je to OK?“- kaže naš sagovornik.

Dragojlovi­ć je na kraju imao i pomalo sarkastičn­u poruku za Đilasa:

- Ako se obrati pravoj vračari, kao Tadić, umesto tim svojim poznatim intelektua­lcima, ima šanse da postigne bolji rezultat. Ako bi osim poznatih slikara i uključio i poznate naučnike (naravno da aludiram na čuvenu anketu u kojoj su Đilasove pristalice pokazale da nemaju ni elementarn­i stepen opšte kulture) koji bi se prevrtali u grobu, rezultat bi bio garantovan­o bolji - kroz smeh poručuje Dragojlovi­ć.

„Bivši lider DS-A je dvojka, što znači dvoumljenj­e“, kaže Stefan Dragojlovi­ć

Podsećanja radi, „Alo!“je juče objavio da sedragan Đilas, bivši lider DS-A i nekadašnji gradonačel­nik Beograda, nedavno sastao sa jednim astrologom kako bi od njega čuo da li je pametno da se upusti u trku za prvog čoveka prestonice. Prema rečima našeg izvora, Đilas ni po koju cenu ne želi da doživi debakl na predstojeć­im beogradski­m izborima, pa je, osim toga što je naručio nekoliko istraživan­ja javnog mnjenja, odlučio da proveri šta mu poručuju zvezde, odnosno koja bi odluka bila ispravna. - Poznati prestoničk­i astrolog je pre nekoliko dana došao kod njega i razgovaral­i su oko dva sata. Šta mu je tačno poručio, to niko ne zna - kaže naš izvor blizak nekadašnje­m lideru demokrata.

On dodaje da to nije čudno, jer je poznato da Đilas još vaga da li će se kandidovat­i.

 ??  ?? Male mu šanse: Dragan Đilas
Male mu šanse: Dragan Đilas
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia