Monstrum najavio da ĆE UBITI MOJU SESTRU!

Alo! - - DRUŠTVO -

- Monstrum bi kadtad ubio moju sestru! Da su ga osudili za nasilje u porodici, dobio bi godinu-dve i posle bi izašao iz zatvora i ubio je! U to sam sigurna, jer se mesec dana pre ubistva hvalio u teretani drugovima da će ubiti Maju govoreći za nju da je „mrtva žena“! Samo poremećen um može da ubije dete, pa zatim Maju. Nije to bilo u afektu, jer afekat traje kratko! On je vozio mrtvo dete i bacio ga pred majku!

Nikada se neću oporaviti od toga!

Ovo je na početku svoje ispovesti ispričala Branislava Katanić, rođena sestra Maje Đorđević (38), koju je tačno pre godinu dana bivši partner Marko Nikolić usmrtio nožem ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, pošto je prethodno na Banjičkom groblju zadavio njihovog sina Mihaila (4) na zadnjem sedištu automobila, a zatim, kada je trebalo da sina vrati majci, ispred Centra za socijalni rad ga je bacio pred majku i nju nasmrt iskasapio nožem. Nikolić je pre ubistva terećen za nasilje u porodici. Na groblju Orlovača u Beogradu tuga, plač i neverica!

- Moj život je postao besmislen otkako nema moje Maje! Mi smo bile veoma bliske. Kažu da je s vremenom lakše, ali to nije istina! Njena smrt mi je najteže pala! U samo nekoliko godina, moja porodica je doživela više smrtnih slučajeva! Umrli su mi majka, otac, moje dete, moja sestra Maja i sestrić Mihailo. Verujte mi, tog dana kada su sahranjivali Maju, da ne trepnem bih legla pored nje, da i ja umrem! U celoj tragediji je sreća što nam je majka umrla pre Maje i Mihaila, pa nije videla šta se dogodilo posle! Pa i ona bi umrla istog dana! Monstrum je uništio našu porodicu, a meni je život stao posle toga! Da sam tog dana bila s Majom, i mene bi ubio, nije mogao očima da me vidi jer sam mu se suprotstavljala - kaže Branislava dok je njen dečko Aleksandar teši kraj Majinog i Mihailovog groba.

Pokojna Maja Đorđević je iz prvog braka imala sina Stefana, koji je nedavno završio osnovnu školu, a u junu mu je bila matura, što je Branislavi teško palo.

Marko Nikolić, kome je pretilo 40 godina robije, preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu nakon što mu je prerezan grkljan u kupatilu ćelije u Centralnom zatvoru. Kako se navodi, najverovatnije je reč o samoubistvu, međutim, advokat Borivoje Borović, punomoćnik porodice Nikolić, podneo je krivičnu prijavu protiv N. N. izvršioca. N. G.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.