ZORAN MOŽE I NA MORE

Mom klijentu nisu oduzeta dokumenta i može slobodno da ide svuda

Alo! - - HRONIKA -

Advokat Aleksandar Zarić, jedan od četvorice branilaca Zorana Marjanovića, u izjavi za „Alo!“otkriva da njegov klijent može da ide kuda hoće jer nema zabrane kretanja.

- Našem klijentu nisu oduzeta lična dokumenta i dužan je da se javlja na pozive suda - kaže advokat Zarić, koji se čuo juče sa svojim branjenikom, ali nije želeo da otkriva sadržinu poverljivog razgovora.

On je precizirao da Zoran može slobodno da putuje i u inostranstvo. Na naše pitanje da li to znači da Zoran sa ćerkom može nesmetano i na letovanje, Zarić je odgovorio potvrdno. Upitan da li Marjanović ima želju da uđe u neki rijaliti, advokat Zarić je odgovorio odrično, ističući da mu nije do toga nije do toga.

Marjanovićev advokat je istakao da očekuje da njegov klijent bude oslobođen i da optužnica protiv Marjanovića ne bude potvrđena.

- Očekujemo da sud obustavi krivični postupak protiv našeg klijenta jer nema nijednog dokaza ni osnovane sumnje da je počinio krivično delo - naglasio je Zarić i dodao da Viši sud u Beogradu ima rok od osam dana od dana prijema pritvora branilaca na optužnicu da odluči hoće li njihov klijent biti optužen ili će odustati od daljeg gonjenja.

Zarić je još jednom naglasio da policija nastavi da traži pravog ubicu.

- Neka ga traže na onoj patici, nađenoj preko puta kanala u Crvenki. Na njoj je genetski kod ubice - rekao nam je Marjanovićev branilac. D. Ćuruvija

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.