Alo!

Jeziva ispovest RASPLAKALA POLICAJCE!

- B. A.

Policija u Kosovskoj Mitrovici uhapsila je H.

S., koji je osumnjičen da je silovao svoju ćerku (18)! Sve se dešavalo u porodičnoj kući u selu Gušavac pored Suvog dola, a manijaka je prijavila njegova supruga. Kako „Alo!“saznaje, otac je silovao ćerku u više navrata, a poslednji put pre nedelju dana!

- Stravično seksualno zlostavlja­nje trajalo je mesecima, a možda i godinama. To će biti utvrđeno tokom istrage - kaže izvor iz policije. Kako nezvanično saznajemo, devojčica je majci ispričala da je otac napastvuje, a onda su zajedno otišle u policiju i prijavile ga.

- Otac je saslušan i određen mu je pritvor. Postoje određeni tragovi i dokazi koji se još proveravaj­u - kaže naš sagovornik.

U selu su zgroženi posle saznanja da je njihov komšija silovao ćerku. Komšije kažu da je H. S. najverovat­nije psihički oboleo, navodeći „da to zdrav čovek ne može da uradi“.

Devojka je policajcim­a do detalja ispričala šta joj je otac radio.

- Kad god su ostajali sami, koristio je priliku da je siluje. Njena izjava je toliko potresna da su mnogi inspektori zaplakali dok su je slušali - kaže izvor iz Kosovske Mitrovice.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia