Alo!

ZERINA GAĐALA MILJANU U GLAVU!

-

Loši odnosi između Marije i Miljane Kulić i Zerine Hećo kulminiral­i su u žestokoj svađi kada su majka i ćerka bosansku starletu nazvale „devojkom sumnjivog morala“. Uvrede i psovke odzvanjale su belom kućom, a nakon što je Zerina lančićem pogodila Miljanu, svađa se nastavila i u dvorištu.

- Kažeš da imaš dete od četiri godine, a ja imam Željka. Koliko god da se zaljubim, nikada sebi ne bih dozvolila da se upustim u vezu s muškarcem u rijalitiju - rekla je Kulićeva, koja je upravo u rijalitiju imala romansu sa Ivanom Marinković­em, s kojim je zatrudnela i dobila sina.

- Molim? Ti si se trudna zaljubila. O čemu ti pričaš, devojko? U Bojana si se zaljubila dok si bila trudna. Ja sam bila u braku, razvela se i imam pravo na ljubavni život - urlala je Zerina na Miljanju koja je vikala:

- Imaš pravo da se je**š pred celom sobom. Imaš dete, zašto ne gledaš na ćerku?

Miljanin komentar doveo je Zerinu do ludila, pa je gađala Miljanu lančićem u glavu. Rasprava se kasnije nastavila napolju, a u Miljaninu odbranu stala je njena majka Marija.

- Ili će da je kazne za ovo, ili ću ja da je gađam šoljom u glavu! Fuksetino jedna, pravi od Baneta budalu! Mogla si u oko da je pogodiš. U prethodnom rijalitiju si pokazala da si sumnjivog morala, zašto te to vređa? - drala je Marija Kulić.

- Hvala majko, bako i gospođo, dabogda dočekali isto! Dabogda vam isto tako ćerku vređali i osuđivali. Vi znate šta sam ja preživela i zbog čega. Dabogda vam se desilo isto! - rekla je Zerina. S. A.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia