Alo!

Slavimo domovinu koja će slomiti zube protivniku!

-

U atmosferi linča koju su stvorili „varvari“na košarkaško­j utakmici u „Morači“sa Crvenom zvezdom, a u susret fudbalskom okršaju Crne Gore i Srbije u Ligi nacija (četvrtak, 20.45), javnost je zabrinuta zbog zapaljive atmosfere koju, po mišljenju mnogih, kreiraju vlasti u Podgorici.

Milo Đukanović doliva ulje na vatru stavom da srpski patrijarh i pisac Matija Bećković ugrožavaju bezbednost države!?

U međuvremen­u, saopštenje­m se oglasila „ultra Crna Gora“, navijačka grupa koja bodri fudbalsku reprezenta­ciju te zemlje. Njeni članovi poručuju da na tribinama nema mesta politici!

„Sestre i braćo Crnogorke i Crnogorci, još jedan praznik fudbala je pred nama, jedan u nizu i ništa drugačiji od susreta nas 12 sa svim dosadašnji­m gostima. U glavi svakog ko dođe na sever treba bit samo Crna Gora, jedna i večita. Sve ostalo, a pogotovo protivnik i bavljenje njime - sporedno je. Ostavite doma politiku i slične gluposti, dođite da slavimo, pevamo i zagrejemo dlanove, slavimo domovinu na koju će, kao i mnogo puta do sad, još jedan protivnik zube slomiti. Mala Crna Gora ne haje za veće od sebe, već gleda samo na sebe i svoju decu, a 11 sokolova će već naći način da uđe u legendu i ovog puta. Verujemo u njih, a kako mi ne možemo da igramo, neka ih nosi naš huk, pa šta ko ponese. Verujemo u vas, vitezovi! Srce na teren i gore glavu - za slavu, za narod - za državu“, stoji u saopštenju navijačke grupe „ultra Crna Gora“!

Mala Crna Gora ne haje na veće od

sebe

 ??  ?? „Ne hajemo za veće od sebe“: Navijači Crne Gore
„Ne hajemo za veće od sebe“: Navijači Crne Gore

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia