Alo!

Poslednja vožnja sa ljubimcem

-

Marija Čajetinac (33) iz Dublja kod Trstenika poginula je kada je krenula na službeni put u Beograd. U svom putničkom automobilu „folksvagen polo“povezla je i svog psa, kojeg je mnogo volela.

- Čuo sam da je pas bio veoma nervozan pred polazak, kao da je predosetio tragediju. Posle nesreće niko ne zna da li je i pas nastradao ili je negde otišao, jer se ovde nije pojavio - rekao je jedan od rođaka Čajetinaca, pošto roditelji u šoku nisu mogli, niti želeli da razgovaraj­u sa novinarima.

Prema kazivanju rođaka, Marija je završila Pravni fakultet u Beogradu i zaposlila se u porodičnoj firmi ,,Elektron“, koja se bavi elektroins­talacijama, a koju je 1983. osnivao njen otac Milivoje. Firma je svojevreme­no počela kao zanatska radnja za proizvodnj­u mlinova za žitarice, pa je vremenom prerasla u kompaniju koja se bavi procesnim tehnologij­ama. Marija je živela u Beogradu i radila u predstavni­štvu svoje firme. Često je svojim „polom“putovala na relaciji između Dublja i Beograda. Kobnog jutra je krenula iz rodne kuće ne sluteći da se više nikada neće vratiti.

Sahrana Marije Čajetinac zakazana je za četvrtak, 11. oktobra, na lokalnom groblju u Dublju kod Trstenika.

S. I.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia