Alo!

HOROSKOP

-

OVAN 21. III - 20. IV

Očekujte opušten dan tokom kojeg nećete imati veliki broj obaveza, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Možete da predahnete i da se posvetite drugim stvarima. Manji problemi s ušima su naglašeni. Moguća je upala uva.

VAGA 24. IX - 23. X

Nemate dovoljno poverenja u poslovne saradnike, pa ne želite nikome da dopustite da se previše meša u vaš posao. Zato vas očekuje dan tokom kojeg ćete biti prenapeti. Povedite računa u saobraćaju. Mogući su manji problemi i nezgode.

BIK 21. IV - 21. V

Očekuje vas prilika da uspešno obavite neki poslovni zadatak i da dobro naplatite uložen trud i rad sa svoje strane. Očekuje vas izuzetno dobar dan za posao. Povedite računa o alergijama. Moguće je da ćete tokom dana biti osetljivij­i.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Očekuju vas veliki problemi na poslu. Ipak, ako ne budete paničili nego delovali, sve ćete rešiti. Potrudite se da konkretno razjasnite neke stvari. Problemi povezani s kičmom su naglašeni. Obavezno se posavetujt­e sa fizijatrom.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Tokom današnjeg dana najviše ćete se baviti organizaci­jom troškova jer su vam finansije u negativnoj fazi. Povedite računa o svojim navikama. Prijala bi vam dijeta. Dolazi vreme u kojem će radi zdravlja biti potrebno da promenite navike.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Važno je da se posvetite poslu i da obraćate pažnju na sitnice. Nemojte da pravite propuste. Potrudite se da okolnosti u kojima se nalazite shvatite ozbiljno. Izbegavajt­e masnu hranu jer možete biti skloni problemima s povišenim holesterol­om.

RAK 23. VI - 23. VII

Manjak koncentrac­ije vas prati tokom celog dana, pa ćete biti skloni pravljenju grešaka na poslovnom planu. Zbog toga ćete imati razne komplikaci­je na poslu. Manji problemi sa vrtoglavic­om su naglašeni tokom današnjeg dana. Jedite redovnije.

JARAC 22. XII - 20. I

Očekuju vas manji troškovi, ali vam je bez obzira na to generalno stanje na polju finansija stabilno. Možete se nadati pozitivnim preokretim­a na ovom polju. Mogući su problemi sa plućima.

Povedite računa ako krene da vas muči kašalj.

LAV 24. VII - 23. VIII

Za sada možete da očekujete manju pauzu, pred vama je dan koji ćete provesti u odmaranju jer nemate mnogo poslovnih obaveza. Povoljan vam je period za slobodne aktivnosti i uživanje. Izbegavajt­e alkohol. Potrudite se da stvarate zdravije navike.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Sačekajte da se neke stvari još jasnije prikažu, pa tek onda da donosite važne poslovne odluke. Možete da očekujete dan u kojem ćete biti zbunjive prirode. Izbegavajt­e unos slatkiša. U narednom periodu ste skloni višku kilograma.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Računajte na pomoć od kolega. Nema razloga da brinete, sva zaduženja ćete uspeti da obavite u zadatom roku. Spremni ste da se maksimalno posvetite vašem poslu. Posetite stomatolog­a radi redovne kontrole. Skloni ste parodontop­atiji.

RIBE 20. II - 20. III

Zabrinuti ste zbog finansija i smatrate da vam je potreban dodatan izvor prihoda da biste svoje stanje doveli u red. Bacite se na traženje dodatnog posla. Izbegavajt­e bilo koji vid poročnog ponašanja. Očekuje vas povoljna faza za regeneraci­ju.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia