Alo!

PONOŠE, TI SI KUKAVICA!

VULIN I ĐURIĆ ODBRUSILI GENERALU:

-

Marko Ðurić, potpredsed­nik GO SNS-A, izjavio je da je Zdravko Ponoš, nekadašnji načelnik GŠ VS, kapitulant­ska kukavica, a da se sada junači šireći laži i mržnju prema predsednik­u Vučiću. On je naveo da je Ponoš kao načelnik GŠ VS „ribao cipele generalima država agresora na našu zemlju“.

- Upravo su Ðilas, Jeremić i Ponoš razarajući vojsku, ali i uništavaju­ći ekonomsku osnovu društva, ostavljaju­ći doslovce stotine hiljada ljudi bez posla i hleba i služeći svakom stranom gospodaru za koga su mislili da može da ih očuva na vlasti, pošto su znali da ih građani neće, porobljava­li našu zemlju Srbiju - naveo je on i dodao da im ništa ne vredi da do sutra jadno i ružno prete obračunima bez suđenja, kao što Ponoš navodno demokratsk­i preti Vulinu.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da bi Ponoš, kome je, navodi, bilo važnije šta o njemu misle „katarski trgovci oružjem ili strani poručnici nego šta o njemu misle srpski generali”, da sudi po naređenju stranaca po kratkom postupku.

- Nije ni prvi ni poslednji put da meni i Aleksandru Vučiću sude i presuđuju bez suda. Dosovci kakvi su Jeremić, Ðilas i Ponoš to rade pozivajući se na demokratij­u, ko ne sluša njihove gazde treba da bude surovo kažnjen rekao je Vulin.

Ponoš je u intervjuu za nedeljnik „Vreme“naveo da se Aleksandar Vučić ne ponaša kao predsednik svih građana, nego, kako je kazao, kao guverner porobljene Srbije.

 ??  ??
 ??  ?? Marko Đurić
Marko Đurić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia