Alo!

„Orlići“na bod do plasmana na EP

-

Mlada reprezenta­cija Srbije okupila se pred mečeve sa Austrijom i Jermenijom. Utakmica protiv Austrije igra se večeras od 18 časova u Novom Sadu (Arena 1), a „orlići“su nadomak plasmana na Evropsko prvenstvo, koje se iduće godine održava u Italiji.

Matematičk­i, za plasman je dovoljan i bod, ali selektor Goran Đorović želi da okonča kvalifikac­ije na isti način na koji je ekipa putovala kroz njih.

- Maksimalan učinak ostvaren je zaslugom igrača. Napravili smo dobru podlogu pred ova dva poslednja meča u kvalifikac­ijama, znajući da matematičk­i nismo izborili plasman na EP. Sa takvim stavom se spremamo za mečeve sa Austrijom i Jermenijom, što će za nas biti dva finala ka cilju kojem težimo. Ostajemo, dakle, potpuno mobilni i fokusirani, svesni da smo do ove situacije došli samo pravim odnosom prema nacionalno­m timu, kao i kvalitetno­m igrom - rekao je Goran Đorović.

Ukoliko slučajno ne prođe kako je planirano, popravni je četiri dana kasnije protiv Jermenije, na istom mestu - na „Karađorđu“.

 ??  ?? Đorovićev adut:
Luka Jović
Đorovićev adut: Luka Jović
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia