„L’EKIPOVE“SUMNJE: SRPSKA ODBRANA PASIVNA, PSŽ SE ŠETAO DO GOLOVA

Alo! - - AKTUELNO -

U broju od subote, 13. oktobra, dan pošto je aktivirao bombu, „L’ekip“je izašao na prvoj strani s naslovom: „Sumnjivo“.

U podnaslovu se ističe da je njihovo saznanje upozorenje za UEFA, te da „francuski pravosudni organi sprovode istragu o mogućnosti nameštanja meča Lige šampiona između PSŽ-A i Crvene zvezde (6:1)“. Priča da je neimenovani Zvezdin funkcioner želeo da uplati 5.000.000 evra na poraz od pet golova razlike je, naravno, glavna na unutrašnjim stranama ovog francuskog dnevnika.

„Da li se Zvezdina odbrana pokazala kao pasivna u odnosu na golove PSŽ-A? To je očigledno, posebno tokom drugog, trećeg i petog gola. Mbape, Nejmar, Di Marija i Kavani šetali su se po delu terena srpskog tima. Da li su prekršaji koji su doveli do slobodnih udaraca Nejmara mogli da budu izbegnuti? Bez sumnje, kao i mnogi drugi. Da li su ta dva udarca Brazilca bila u domašaju golmana Milana Borjana? Prvi možda, drugi ne. Ali, bez obzira na sve, to su samo utisci i ne mogu biti dokazi“, piše „L’ekip“.

Novinar francuskog lista je naveo i da su Beograđani pretrčali samo 104,3 kilometara na utakmici, podsećajući da je protiv Napolija učinak bio 112,9 kilometara.

„Ali, ni to ne mora ništa da znači. PSŽ nije bio mnogo bolji, sa 104,9 pretrčanih kilometara“, navodi se u tekstu.

Nedelja, 14. oktobar 2018.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.