STRAVIČNA TRAGEDIJA U KANJONU TARE Uslikao selfi, pa pao u ambis!

Alo! - - HRONIKA - Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Miloš Ristić (27) iz beogradskog naselja Mirijevo smrtno je stradao kada je na putu Perućac-mitrovac na Tari, u mestu Krtica, pao sa litice u ambis dubok 200 metara. Kako za „Alo!” kaže izvor blizak istrazi, Miloš je na Tari boravio sa više prijatelja, a kobni pad se dogodio kada je pokušao da zabeleži selfi. pronašli telo Beograđanina, mogli su samo da konstatuju smrt. Prijatelji mladića su bili neutešni. Akcija izvlačenja tela nesrećnog ali oni nisu imali snage da bilo šta kažu.

- Ne znamo šta se dogodilo. Nije nam do priče - rekao je jedan od Miloševih prijatelja, koji je došao da poseti porodicu nastradalog mladića, a jedna komšinica nam je kroz plač otkrila da je Miloš bio veliki simpatizer Crvene zvezde.

- Ne zna se da li je bio lepši, viši ili je imao bolju dušu. Sa svim komšijama se divno slagao. Vozio je kamion, prevozio je pšenicu, kukuruz. Bio je mnogo vredan. Ne mogu da verujem da je poginuo. Ima brata i sestru, oni su išli da identifikuju telo - rekla nam je komšinica koja se gušila u suzama.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.