Alo!

Bagzijev sin mi je uzeo 7.500 evra!

Nenad Milenković mi je obećao da će zaštitu od nekih ljudi, ali me je izradio

- Piše: ENIS SADIKU enis.sadiku@alo.rs

„Nenad, sin zaštićenog svedoka Dejana Milenković­a Bagzija, prevario me je i uzeo mi je 7.500 evra, koje neće da mi vrati”, tvrdi za „Alo!“Ana Kostić (35), radiolog iz Beograda. Kostićeva tvrdi da se konsultova­la s advokatom, koji ju je savetovao da protiv Milenković­a pokrene postupak pred sudom i prijavi ga, što će ona i uraditi. Kaže da ga ranije nije prijavila jer se „Nenad hvalio vezama u policiji, te kako mu je otac vrlo bitna ličnost, kojoj niko ništa ne može“.

Međutim, Nenad Milenković je na optužbe koje je Kostićeva iznela protiv njega kratko za „Alo!“rekao da su to „čiste budalaštin­e“.

Ana Kostić, koja se trenutno se bavi estetskom medicinom, kaže da joj se Bagzijev sin predstavio kao prijatelj.

- Nenada sam slučajno upoznala u prestoničk­om klubu 2016. Sa njim me je upoznao zajednički prijatelj i od tad smo se sreli nekoliko puta. Moja drama sa Nenadom počela je u aprilu ove godine, nakon što sam čula neke tračeve o sebi koje su širile poznanice. Rekao mi je da sve može da se sredi i da će zbog mene sve uraditi. Ponudio mi je da pošalje drugove da obave razgovor s tim devojkama i da vide u čemu je problem. Pošto mi je stalo do reputacije, a i zbog svoje porodice, pristala sam na to i naglasila mu da treba samo razgovaraj­u s njima tvrdi Kostićeva.

Ona navodi da tad nije bila svesna da je upala „u dobro pripremlje­nu zamku, čiji je cilj bio da se od nje izvuče novac“. - Dan kasnije, Nenad me je pozvao i rekao mi da je stvar sređena i da imam mnogo veći problem od abrova koje šire te devojke. Rekao mi je da moram te njegove drugare, koji su se raspitival­i i obavili razgovor s tim devojkama, da častim sa 200 evra. Živim sama i posedujem imetak, pa sam se uplašila i tad Nenadu spomenula ime bivšeg dečka, koji je vrlo moćan - tvrdi Ana Kostić.

Prema njenim tvrdnjama, Nenad joj je ponovio nadimak njenog bivšeg dečka i rekao da može i s njim da se obavi razgovor, ali da to košta jer je on jak igrač.

- Sve se brzo dešavalo, rekao mi je da treba nekom njegovom da dam 750 evra i da će sve srediti. Da ja ne treba brinem jer sam pod njegovom zaštitom. Ubrzo mi je spomenuo još neka imena ljudi od kojih mi preti opasnost. Uplašila sam se i počela da mu plaćam za te informacij­e, ne shvatajući da sam uletela u mrežu i da mu služim samo za izvlačenje novca. U nekom trenutku, posumnjala sam i počela sam da proveravam njegove tvrdnje, pa sam ostala u šoku. On i njegovi drugovi ni sa kim nisu razgovaral­i, a meni je punio glavu da sam u opasnosti. Svoja saznanja sam rekla Nenadu i tad se naljutio - tvrdi Kostićeva.

Prema njenim rečima, Nenad je bio mnogo ljut što ga je proveraval­a i iznela svoje sumnje da joj je uzeo novac nizašta.

- Bio je besan, pa mi je rekao da dolazi kod mene. Taj razgovor sam pokušala da snimim. Telefon sam sakrila u fioku, ali i to je otkrio. Videla sam da nosi pištolj za pojasem i bila sam mnogo uplašena, te sam pred njim morala da izbrišem snimak i da mu se pravdam. Napominjem da se Nenad sve vreme, dok sam bila sa njim u društvu, hvalio kako svuda ima veze. On mi je rekao da mu oko mene pomaže Luka

Bojović i da moram ćutati da on ne sazna, jer će se ljutiti na njega.

Govorio je da je morao biti u određeno vreme u hotelu, gde je Luki podnosio izveštaj - tvrdi Kostićeva, koja je rasplakala govoreći da nju nema ko da štiti.

Kostićeva tvrdi da je Nenad bukvalno za dve nedelje uzeo novac u iznosu od oko 7.500 evra i da mu je ona pored toga kupovala poklone jer je mislila da joj je prijatelj. Zbog svega što je tad proživela, sklonila se iz Beograda i nakon što se oporavila, posavetova­la se s advokatom. - Za pomoć sam se obratila njegovom ocu Dejanu koji mi je obećao pomoć, a kasnije me izvređao. Poslala sam Nenadu poruku u kojoj tražim da mi vrati barem polovinu novca. Ukoliko to ne uradi, pravdu ću potražiti sudskim putem i prijaviću ga policiji. Skupila sam hrabrost da izađem u javnost da bih sve upozorila šta rade deca zaštićenih svedoka - rekla je Ana Kostić.

 ??  ?? Nenad Milenković
Ana Kostić
Prepiska Kostićeve, Bagzija i njegovog sina
Dejan Milenković
Nenad Milenković Ana Kostić Prepiska Kostićeve, Bagzija i njegovog sina Dejan Milenković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia