Alo!

HOROSKOP

-

OVAN 21. III - 20. IV

Možete da očekujete da ćete imati dodatni nalet energije i volje, pa će vam poslovno polje biti veoma pozitivno aktivirano. Nove ideje vam dolaze i veoma ste kreativni. Mogući su problemi sa leđima i kičmom. Posetite fizioterap­euta.

VAGA 24. IX - 23. X

Vas očekuju pozitivne okolnosti u kojima bez velikog truda ostvarujet­e dobre prihode. Moguće je da ćete imati neki dobitak u igrama na sreću ili zaradu od rizika. Mogući su problemi sa žlezdama. Povedite računa o hormonima i o štitastoj žlezdi.

BIK 21. IV - 21. V

Nepovoljan je dan za papirologi­ju i bilo koju vrstu administra­cije. Ne očekujte previše. Najbolje bi bilo da ne ulažete previše energije u posao. Izbegavajt­e alkohol i bilo koji vid poroka. Potrudite se da vam volja bude jaka.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Ulazite u veoma važan period, tokom kojeg možete da postavite temelje za kasnije poslovno napredovan­je. Pred vama je faza u kojoj lako dolazite do promena. Mogući su manji problemi sa sinusima. Skloni ste virusnim infekcijam­a.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Dan je veoma povoljan za poboljšanj­e materijaln­e situacije. Možete da se nadate novim prilikama za zaradu. Pred vama je faza u kojoj se otvara mogućnost za dodatni posao. Mogući su problemi sa probavom. Prilagodit­e ishranu potrebama organizma.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Pred vama je dan tokom kojeg ćete biti maksimalno posvećeni polju finansija i organizaci­ji troškova. Možete da očekujete dosta promenljiv­o stanje. Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Osećate se dobro.

RAK 23. VI - 23. VII

Pred vama je pozitivan dan za posao. Bićete veoma aktivni i obaviti dosta važnih obaveza. Možete da očekujete da ćete na kraju dana biti ponosni na sebe. Mogući su problemi s alergijama. Osetljivi ste.

JARAC 22. XII - 20. I

Nije vam povoljan dan za velike promene na polju posla. Moguće je da ćete samo obaviti rutinske obaveze i da ćete se na tome zaustaviti. Nemate dovoljno energije. Nizak pritisak vas muči i potrebno vam je više sna, ali i više opuštanja.

LAV 24. VII - 23. VIII

Pred vama je dan tokom kojeg će vam trebati mnogo strpljenja kako biste ostvarili sve ono što ste imali u planu. Dajte sve od sebe kako biste uspeli da izbalansir­ate obaveze. Povedite računa o želucu, koji bi mogao da bude osetljiv.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Niste dobro raspoložen­i, pa nemate dovoljno motivacije da se maksimalno posvetite poslu. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana izbegavati obaveze. Osetljiv kardiovask­ularni sistem bi mogao da vam pravi probleme sa zdravljem.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Konačno ste rasterećen­i i nemate mnogo obaveza. Situacija na poslovnom planu vam je generalno dobra i nemate veće brige. Možete da se nadate sasvim stabilnom stanju. Oči su vam osetljive. Povedite računa o mogućim problemima sa vidom.

RIBE 20. II - 20. III

Nije vam preterano povoljan dan za saradnju sa vatrenim znacima, pa se pripazite mogućih komplikaci­ja, pogotovo sa Ovnom. Očekuje vas manje razočaranj­e na poslu. Očekuje vas dan tokom kojeg nećete imati veće probleme sa zdravljem.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia