Alo!

UBOLA MUŽA I ODVUKLA GA U KREVET

-

Policija iz Novog Sada i Žablja uhapsila je Jelenu Ivanović (38) zbog sumnje dа je u porodičnoj kući u Gospođinci­mа usmrtilа nevenčаnog suprugа Brаnislаvа Đorđevića (48) u bračnoj postelji! Tragedija se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka, a Jelena je narednog jutra pozvala policiju i rekla da je njen muž, navodno, umro u snu, a da je pre toga sebi nabio nož u grudi. Posle hapšenja je pristala na poligrafsk­o testiranje, ali nije prošla.

Kako saznajemo, žena je pritisnuta dokazima promenila priču i do detalja sve ispričala, pravdajući se „da nije imala nameru da ubije muža“. Ispričala je da su ona i muž mnogo popili kobne večeri.

- Zgrabila je nož i ubola Branislava u grudi. Nastavili su da se gurkaju, a onda su se pomirili i izljubili. Nastavili su da piju ne obazirući se na njegovu ranu na grudima. Ubrzo su legli u krevet, a kada se probudila, shvatila je da je Branislav mrtav. Priznala je da joj je bilo jednostavn­ije da slaže da se sam ubio, jer je mislila da se radi o površinsko­j rani - navodi naš izvor iz istrage. E. S.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia