Alo!

Treniram boks, volim Bikovića, uzor mi je Lima!

Ima samo 18 godina, voli borilačke sportove, želi da otvori kozmetički salon, a takmičenje za mis ju je naučilo da bude sigurna u sebe i da ne odustaje!

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Laskavu titulu mis Srbije za 2018. godinu ponela je Sanja Lovčević, a čitaoci portala „alo.rs!” za najlepšu su proglasili Andrijanu Savić, učenicu srednje medicinske škole iz Gornjeg Milanovca. Andrijana je posetila našu redakciju i ispričala nam zbog čega se prijavila na izbor za najlepšu Srpkinju, zašto je plakala posle prvog intervjua, ali i kojoj se ženi istinski divi.

- Kao devojčica sam zavolela šminku, sređivanje, garderobu... Međutim, tek u pubertetu sam pokazala više interesova­nja za svet modelinga, a tetka mi je dala ideju da se prijavim na izbor za mis. Imala sam veliku podršku porodice dok je trajalo takmičenje i verujem da sam zahvaljuju­ći njima stigla dovde.

 Koliko ti je tokom odrastanja bilo teško da se nosiš sa lepotom?

- Bilo je situacija kada sam imala probleme, ali lepota je, u globalu, uvek prednost.

 Zakoračila si u svet modelinga i odmah osvojila prestižnu titulu lice „Alo!“. Da li planiraš da nastaviš da se baviš ovim poslom?

- Privlači me modeling, ali sada mi se sve dopada.

Uživam da isprobavam nove stvari i priznajem da me nešto vuče ka ovom poslu. Devojke koje imaju želju da se takmiče na izboru za mis neka skupe hrabrost i neka se prijave, jer je ovo predivno iskustvo. Naporno jeste, treba puno da se uloži rada i truda, ali se na kraju isplati.

 Kada bi morala da odustaneš od modelinga, čime bi volela da se baviš?

- Idem u srednju medicinsku školu, smer kozmetičar­ski tehničar, volela bih da otvorim kozmetički salon i da se bavim negom lepote. Sa druge strane, dobila sam stipendiju na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment i u godinama sam kada želim što više stvari da isprobam. Ko zna, možda na kraju upišem i medicinu.

 Da li ti je samopouzda­nje poraslo otkako si počela da se baviš tim poslom?

- U prvi mah mi je samopouzda­nje palo jer sam došla među prelepe devojke koje su bile potpuno spremne za takmičenje. Ali vremenom sam ga povratila i za mesec dana sam postala druga osoba. Plakala sam posle prvog intervjua koji sam dala, a sada je situacija potpuno obrnuta.

 Koliko vodiš računa o izgledu, baviš li se sportom...?

- Oduvek pazim šta jedem i vodim računa o kilogramim­a. U osnovnoj školi sam se bavila odbojkom i folklorom, a otkako sam se zbog srednje škole preselila u Beograd, počela sam da treniram boks.

 Između škole i modelinga, koliko imaš vremena za privatni život, porodicu...?

- Tokom priprema za izbor za mis u Grčkoj, koje su trajale mesec dana, jedva sam se stizala da se čujem sa porodicom. To mi je bilo stresno, ali sam znala da posle toga dolazi dobar period.

 Ko ti je dao najbolje savete?

- Sestra, jer smo slične, ona me najbolje poznaje i zna kako razmišljam. Postoje loše strane ovog posla, ali sam dosta odgovorna i nikada ne odlučujem spontano, već moram da razmislim o svakom svom koraku.

 Kojim ličnostima sa javne scene se diviš?

- Oduvek sam poštovala sportiste i cenim ono što je postigla naša najbolja atletičark­a Ivana Španović. Takođe, divim se i Novaku Đokoviću, a ako me pitate ko mi je uzor u mom poslu, neka bude Adrijana Lima.

 Da li postoji neko ko ti se dopada?

- Sada ste me zatekli pitanjem... Volim sportiste, ali i glumce i mislim da Miloš Biković ima posebne kvalitete.

 Da li bi nekada ušla u rijaliti i da li gledaš takve programe?

- Ne pratim rijaliti programe, ali ne mogu da izbegnem priču o tome. Nikada ne bih učestvoval­a, jer mi se čini da ne bih mogla da budem 24 sata pod budnim okom kamere, a opet mislim da nemam ono što bi ljudima moglo da bude zanimljivo.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia