Alo!

ROŠAVI NADRLJAO ZBOG POSLOVA S BATINAŠIMA?

navijača Aleksandar Vidojević, jedan od vođa se krio, jer nije Partizana, nije očekivao hapšenje, niti u tuči i lomljenju kluba, tvrdi naš izvor učestvovao

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Nadrljao je, a bio je jedini koji se nije krio od policije! Aleksandar Vidojević (27), zvani Rošavi, jedan od vođa navijača Partizana, koji je uhapšen zajedno sa Stefanom Bjelivukom (26), zbog sumnje da su umešani u tuču i demoliranj­e kluba „Komitet“u Beton hali u Beogradu, nije ni očekivao da će biti uhapšen!

Kako saznajemo, Rošavi nije učestvovao u razbijanju kluba, a pao je samo zbog toga što je bio u kontaktu s ljudima koji su umešani u taj slučaj i za kojima je policija tragala.

Više od deset maskiranih muškaraca uletelo je s palicama, 7. oktobra, u beogradski klub „Komitet“u Beton hali. Prvo su napali obezbeđenj­e kluba, a zatim su uleteli u klub i demolirali ga naočigled gostiju. Zbog tog incidenta, ubrzo su lisice na ruke stavljene Milošu Hrkmanu (25), Marku Čičkoviću (24) i Predragu Košprdiću (24). Kako

saznajemo od izvora iz istrage, Rošavi je odranije poznat policiji, ali je jedini koji se nije krio.

- Rošavi je bio šokiran kada mu se policija pojavila na kućnom pragu. Svi ostali, od Hrkmana do Bjelivuka, bili su u štekovima, a on nije očekivao hapšenje, jer nije ni bio u Beton hali. Pao je samo zbog toga što je bio u kontaktu s ljudima koji su učestvoval­i u demoliranj­u. Sumnja se da je sa batinašima učestvovao u raznim sumnjivim poslovima, pa je pao zajedno sa njima navodi izvor blizak istrazi za „Alo!“.

Prema rečima izvora, Rošavi je deo ekipe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, jednog od vođa navijačke podgrupe „janjičari“, koji je bio optužen da je 30. januara 2017. učestvovao u ubistvu Vlastimira Miloševića, ali je na suđenju oslobođen optužbi.

- Rošavi je od samog početka bio u ekipi s Veljom Nevoljom i Milošem

Radisavlje­vićem Kimijem. Međutim, u ekipi je došlo do razdora, tačnije Kimi i Velja su se razišli. Rošavi je od tada do dan-danas ostao uz Velju. Odranije je poznat policiji. Radio je kao obezbeđenj­e, ali bavio i raznim sumnjivim poslovima, najčešće kada su vođe bile u zatvoru. U poslednje vreme je na različite načine bio povezan s ljudima koji su učestvoval­i u tuči u „Komitetu“, pa su i njemu stavljene lisice na ruke tvrdi naš sagovornik.

Policija radi na utvrđivanj­u okolnosti pod kojima se dogodio incident u novootvore­nom klubu u Beton hali.

 ??  ?? Aleksandar Vidojević
Rošavi
Aleksandar Vidojević Rošavi
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia