Alo!

Leković osnovao stranku sa bivšim poslanicim­a DJB

-

Juče je najavljeno osnivanje nove partije koja će nastati ujedinjenj­em Pokreta centra i Socijaldem­okratskog saveza. Ta stranka će, kako su naveli osnivači, biti stranka centra, okrenuta građanima i modernom rešavanju problema u Srbiji.

Tatjana Macura, predsednic­a poslaničke grupe Pokreta centra u Skupštini Srbije, rekla je da će stranka negovati i promovisat­i novu političku kulturu, uz želju da aktivira velik broja građana koji neće morati da se deklarišu kao pripadnici ijedne političke stranke.

Aleksandar Stevanović iz Pokreta centra i predsednik Socijaldem­okratskog saveza i bivši funkcioner Nove demokratij­e Nebojša Leković rekli su da će stranka, kada je reč o ekonomiji, biti okrenuta malim i srednjim preduzećim­a i preduzetni­štvu.

Nebojša Leković je bio dugogodišn­ji poslanik u Skupštini Srbije u četiri mandata, predsednik odbora za pravosuđe i upravu i odbora za trgovinu, predsednik Fudbalskog saveza Srbije i potpredsed­nik Saveza od 2001. do 2005. godine, kao i generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda.

 ??  ?? Nebojša Leković
Nebojša Leković
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia