Alo!

Milena bi im bila dobra da pljuje Srbiju!

Vučić i Toma su pokazali zajedništv­o i podršku stranci

- Piše: DAMIRA RAMADANI damira.ramadani@alo.rs

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS-A, poručio je da su napadi na Milenu Ivanović, udovicu Olivera Ivanovića, zbog pojavljiva­nja na obeležavan­ju desetogodi­šnjice SNS, besmisleni.

- Ovo je samo još jedan u nizu potpuno idiotskih napada na ženu, koja je pretrpela veliki gubitak i koja zna šta je istina i ko je uz nju i njenu porodicu. Prosto ne znate šta da kažete na takve gluposti. Valjda bi bila dobra i najbolja da pljuje po svojoj državi - rekao je Glišić i dodao da je najglasnij­i u tim napadima Savez za Srbiju i njihove pristalice.

Predsednik

Izvršnog odbora SNS-A naveo je da je proslava desetogodi­šnjice te stranke poslala nekoliko jasnih poruka.

- Poslata je poruka da je stranka jedinstven­a, da su prisutne velika energija i vera u sve ono što radi lider stranke Aleksandar Vučić na mestu predsednik­a Republike. Nakon te proslave izašli smo s nekom novom, dodatnom snagom, svesni da moramo da radimo i brže, i jače, i bolje - istakao je on.

Glišića smo upitali da li je pojavljiva­nje Tomislava Nikolića na proslavi 10 godina SNS-A dokaz da su Vučić i Nikolić u dobrim odnosima, s obzirom na to da su mediji pisali da Nikolić pravi novu stranku.

- Mediji će pisati i pre i posle toga. I kada se pojave zajedno zagrljeni i kada daju jedan drugome podršku, mediji će uvek sutradan da pišu nešto drugo. Nama je bitno samo ono što vidimo svojim očima i ono što primetimo u njihovom odnosu, a to su zajedništv­o i podrška stranci koju su zajedno njih dvojica napravili da dalje nastavi da radi. To je ono što nama dovoljno govori, više od bilo kojeg novinskog natpisa - zaključio je Glišić.

 ??  ?? Darko Glišić Napadaju je iako je pretrpela veliki gubitak: Milena
Ivanović
Darko Glišić Napadaju je iako je pretrpela veliki gubitak: Milena Ivanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia