Alo!

AMURAJA ANIJAKA!

-

verenicom i da sada bukvalno priča sam sa sobom po ulici. Ne znam šta je moglo da se dogodi da se toliko promeni i postane nasilan - priča njegova poznanica, koja nije želela da otkrije svoje ime.

Jedan od njegovih poznanika kaže da se Isailović bavio raznim poslovima i da se nije plašio rada, iako je studirao na Mašinskom fakultetu u Nišu.

- Bio je vredan, prodavao je čak i lubenice na pijaci pre deset godina. Bio je opušten i voleo je da se šali! To što je uradio jadnoj devojčici za svaku je osudu i ne želim više nikad da čujem za njega. Meni je neverovatn­o da niko od nas nije znao da se čak radi o istoj osobi. Nismo ga prepoznali na snimku - rekao je naš sagovornik.

Isailović je saslušan juče u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, gde se branio ćutanjem. Kako saznajemo, Isailović se čudno ponašao i na saslušanju.

- Na pitanja koja su mu postavljan­a odgovarao je: „Hvala Bogu!“, a dodeljena mu je advokatica po službenoj dužnosti. O

krivici nije hteo da se izjasni i branio se ćutanjem. Zatraženo je veštačenje njegovog psihičkog stanja da bi se utvrdilo da li ima psihičke probleme - navodi izvor blizak istrazi.

Isailoviću je, na predlog tužilaštva, određen pritvor do 30 dana, kako ne bi ponovio krivično delo.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia