Alo!

„Kada sam kleknuo, nisam znao šta da kažem“

-

Mladi pevač Ljuba

Perućica verio se s devojkom, voditeljko­m Katarinom Kolozeus, na njen rođendan i za tu posebnu priliku okupio je njene najbliže u jednoj kafani u Beogradu.

Pevač je od svih krio svoju nameru, a kako kaže, danima je smišljao na koji način da zaprosi Katarinu.

- I dalje sam pod utiskom, a dugo sam planirao da se verim s Katarinom. Naravno, iznenađenj­e sam želeo da sakrijem od svih, što mi je i uspelo. Danima sam smišljao i mozgao šta treba da kažem onda kada kleknem ispred nje sa prstenom, a kada je došao taj trenutak, blokirao sam se i uspeo sam da izgovorim samo „Da li mogu da ti kuvam kafu ujutru do kraja života“. Uvek joj kuvam kafu ujutru i to je nešto naše na šta smo navikli priča pevač i otkriva da se Katarina u tom trenutku rasplakala.

- Kada sam to izgovorio, počela je da plače, mada i pre toga je bila na ivici suza. Kada je rekla „da“, zagrlio sam je i rekao joj da sedne, pošto se sva tresla. Svi su oko nas plakali, tako da iako su svi snimali našu veridbu, niko na kraju nije imao dobar snimak - kaže Perućica za „Alo!“i ističe da mu je oko izbora prstena najviše pomagala najbolja drugarica njegove devojke.

- Toliko sam jurio da sve stignem i da nije bilo njene najbolje drugarice, ne bih ništa uspeo da uradim. Pomogla mi je mnogo oko izbora prstena i organizaci­je, tako da sad ne mogu da se hvalim da sam sve organizova­o sam - iskren je pevač, kog je porodica Kolozeus prihvatila od prvog dana.

- Iako je Katarina imala strah da li ću se dopasti njenom tati, prihvatili su me na prvu loptu i gledaju me kao člana porodice. Srećan sam što je tako i uskoro ćemo familijarn­o da se provodimo na venčanju - ispričao je Ljuba za

„Alo!“. O. K.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia