Alo!

PSŽ srušio rekord star 58 godina, Bufon se vratio

-

Pari Sen Žermen je nastavio da gazi sve redom u francuskom prvenstvu. „Sveci“su u petak uveče savladali Lil 2:1 (0:0), golovima Mbapea

(70’) i Nejmara (84’), utešan gol za goste postigao je Pepe u trećem minutu sudijske nadoknade. Ovom pobedom, Parižani su oborili rekord star 58 godina koji je napravio Totenhem, jer su upisali 12. uzastopnu pobedu u prvenstvu. Naravno, računa u obzir dolazi samo pet najjačih evropskih liga, u ostalim, slabijim prvenstvim­a bilo je i većih nizova. Pre toga, londonski „pevci“su u sezoni 1960-61. napravili niz od 11 pobeda. Ovim trijumfom, PSŽ je pobegao Lilu na 11 bodova.

Golman Điđi Bufon se vratio u tim PSŽ-A, a uoči meča dao je interesant­nu izjavu da klub još nije spreman da postane evropski prvak.

- Da biste postali šampion Evrope morate da imate put, projekat, menadžment i tim koji se dugo poznaje. PSŽ je dosta renovirao ekipu prethodnih godina i biće potrebno vremena da se dođe do evropske krune. Favoriti za osvajanje Lige šampiona ove sezone su Barselona i Juventus. Da, postoje autsajderi kao što je Mančester siti, koji ima trenera sposobnog da ih odvede do titule - poručio je Bufon.

 ??  ?? Sad može da se razmišlja o „redsima“:
Slavlje fudbalera
Zvezde
Sad može da se razmišlja o „redsima“: Slavlje fudbalera Zvezde
 ??  ?? PSŽ još nije zreo za evropsku krunu: Bufon
PSŽ još nije zreo za evropsku krunu: Bufon
 ??  ?? Radost strelaca: Mbape i Nejmar
Radost strelaca: Mbape i Nejmar

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia