Alo!

UTER‘O IM STRAH U KOSTI

SAŠA POPOVIĆ DOVEO U RED SNEŽANU I ADILA

- Piše: OLIVERA KONATAR

E

misije na Televiziji „Grand“često proteknu u žurbi, što najbolje dokazuju pevači, koji ne stignu ni da porazgovar­aju sa kolegama, a već ih spopadnu organizato­ri i šminkeri. Pevačica Snežana Đurišić među poslednjim­a je stigla na snimanje, zbog čega je direktor Saša Popović prekinuo njen pokušaj da na nekoliko minuta predahne i prosledio jednog od zaposlenih da joj stavi bubicu i pošalje je direktno u emisiju.

Iako je verovatno samo nekoliko minuta pre dolaska u studio izašla iz frizerskog salona, momka koji radi na ozvučenju to nije preterano zanimalo. On je u nekoliko sekundi uspeo da joj pokvari frizuru, što se pevačici, sudeći po njenom izrazu lica, nimalo nije dopalo.

Ni pevač Adil Maksutović nije prošao bolje, pa je i njegov pokušaj da se pozdravi i ispriča sa starijim kolegama prekinut.

Osim što je takođe kasnio, pevača je zanimalo i kada će nastupiti, zbog čega je i on od Popovića dobio grdnju da se nije pripremio na vreme. Grandovcim­a su direktorov­e kritike bile simpatične, pa su se pred snimanje slatko nasmejali njegovom pokušaju da bude ozbiljan i

da ih dovede u red.

 ??  ??
 ??  ?? Ponedeljak, 5. novembar 2018.
Ponedeljak, 5. novembar 2018.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia