Alo!

Video sam Kiju odmah posle operacije

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Pevač Slobodan Radanović vredno snima nove pesme i spotove, ali ga je, ipak, i pored toga što su se razveli, pogodilo sve što se dešava sa njegovom bivšom dragom Kijom Kockar. Njoj je otkriven tumor i bila je na operaciji. Kako kaže Sloba, sve vreme je bio uz nju, a u posetu joj je otišao čim se posle operacije probudila iz anestezije.

- Odmah sam posetio

Kiju posle operacije i, hvala bogu, sve je u redu. Bilo joj je drago što me je videla, brzo će se oporaviti, vidim da je nasmejana. Nemam ništa protiv toga da nastavimo da se viđamo. Želim da joj ostanem prijatelj, ali da obnovimo vezu, nećemo - kaže pevač koji misli da je njegova bivša supruga preterala kada je pojedinost­i iz privatnog života opisala u knjizi.

- Ima stvari u kojima je preterala, ali i lepih uspomena. Većina je istina. Kada me nešto u knjizi iznervira, slikam joj i pošaljem, a ona se smeje - iskren je Radanović. A da ponovo uđe u rijaliti, kaže, ne pada mu na pamet.

- Ne postoji novac zbog kog bih opet ušao u rijaliti. Bukvalno ne postoji opcija da se tako nešto

ponovo

desi.

Otići ću u neku fabriku da radim, skupljaću kartone, radije nego da uđem u rijaliti. Znam koliko sam živaca izgubio, šta sam sve izgubio i koliko mi je bilo teško. Ježim se na pomisao da odem tamo - priča Sloba i ističe kako je njegova bivša supruga pametno iskoristil­a javnu scenu i kako joj je mnogo pre rijalitija savetovao da uplovi u muzičke vode.

- Prvi sam koji joj je rekao da ima sluha. Ima šlifa za muziku, a odlično se snalazi u ovim vodama u koje je sada ušla. Mnogo pre rijalitija rekao sam joj da bi bilo pametno kada bi se posvetila nekom javnom poslu. Jednostavn­o, to je ona - kaže pevač koji je jedan deo nove pesme za koju priprema spot, posvetio Kiji.

- Na umu sam imao da privučem više mušku publiku, ali mogu se i žene pronaći u toj pesmi. Neću da budem neiskren, jednom sam prokockao ljubav. Početak pesme je autobiogra­fski: „Život u ruletu, u ovom lažnom svetu, briga ih za bol, sve na svoju štetu“. Neću sve stihove da otkrivam. Mislim da je bilo dosta toga što sam uradio na svoju štetu, ali i na tuđu, ali gledam da izvučem nešto pozitivno iz cele priče - kaže Sloba Radanović za „Alo!“.

„Hvala bogu, sve je u redu sa Kijom, bilo joj je drago što me je videla“, kaže Sloba za „Alo!“

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia