Alo!

Ana Sević progovoril­a o Darkovoj devojci ONA ĆE ČUVATI MOJU LORENU!

-

Pevačica Ana Sević pojavila se u emisiji „Amidži šou“i otkrila svoju verziju priče o onome što se dešavalo proteklih desetak dana, otkako je Darko Lazić u bolnici. Za njeno ime se vezivao veliki broj skandala, a jedan od njih se desio kada su je Lazićevi roditelji izbacili iz bolnice.

- Nije tačno da me je Darkov otac

Milan isterao iz bolnice. Sve što se u vezi toga pojavilo u javnosti je izmišljeno - rekla je Ana, pa se osvrnula na ćerku.

- Lorena ne zna da se nesreća dogodila i nikada neće ni saznati. Ona je dovoljno velika da doživi šok ako sazna da joj otac leži u bolnici i dovoljno mala da ne razume o čemu se radi. Kada me pita za Darka, ja joj kažem da je na putu, a ona mi veruje jer

„Marinu sam upoznala u bolnici, odmah sam primetila da joj je stalo do mog bivšeg muža“, rekla je Ana

zna da stalno nastupa i ništa ne sumnja - rekla je ona, a onda ispričala šta misli o Darkovoj devojci Marini.

- Marinu sam upoznala u bolnici, dok smo zajedno čekale vesti o Darku. Odmah sam primetila da joj je stalo do njega, što je za svaku pohvalu. Drago mi je što je tako, jer će jednog dana ona provoditi vreme sa mojom

Lorenom.

Zaista od srca želim sve najlepše

Darku i njoj.

Ana je potvrdila priču „Alo!“da Lazić i dalje odbija da se razvede.

- Sporazumno smo se razišli, ali on je taj zbog kog se nismo i formalno razveli. Godinu dana ne mogu da se razvedem jer Darko nije došao na deset zakazanih sastanaka sa advokatom rekla je ona.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia