Srbin kupio uređaj koji je trajao duže od garancije!

Alo! - - POLITIKA -

Državljanin Srbije (ime poznato redakcije) kupio je komad bele tehnike koji je, kako tvrdi, trajao nekoliko meseci duže od garancije!

Ovaj stanovnik jednog malog mesta u centralnoj Srbiji, koji je insistirao na anonimnosti da mu, kako kaže, ljubomorni sugrađani ne bi upali u kuću i ukrali dotični komad tehnike, kupio je lane uređaj za koji je imao garanciju do kraja aprila ove godine, a koji se još nije pokvario!

- Znam da ovo zvuči kao naučna fantastika i klasično baronisanje, ali kunem se životom da je istina! Evo, i dalje radi kao sat, nema ni čudnih zvukova, prekidači su OK, kablovi izgledaju kao i prvog dana, nema nikakvog dima... Iskreno, pomalo sam i uplašen, jer strahujem da bi komšije zbog ljubomore mogle da mi upadnu u kuću i ukradu taj uređaj. A da se ne lažemo, ovako nešto se ne kupuje dva puta u životu. Ipak, morao sam s nekim da podelim ovu neverovatnu vest, pošto je u Srbiji sasvim normalno da komad tehnike crkne od nekoliko dana do nekoliko meseci nakon isteka garancije - rekao je za „Alo!“taj građanin, jedva se suzdržavši da ne zaplače od sreće.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.