Alo!

Milica i Bora ipak zajedno!

- VESNA ĐORĐEVIĆ V. Đ.

Luna Đogani je konačno otkrila na kojeg je maminog bivšeg dečka mislila kada je u „Zadruzi 3“izjavila da ju je muvao, te želeo da je pipka.

Iako su svi u prvi mah mislili da je u pitanju Andrej Atijas, Đoganijeva je u emisiji „Zadruga - narod pita“otkrila da nije mislila na njega.

- Andrej me nikada nije dodirivao, ali mi se u jednom klubu nabacivao mamin bivši verenik - rekla je ona.

- Ta osoba, po mom mišljenju, nije sva svoja. Prišao mi je u klubu i pokušao direktno da flertuje sa mnom, da me pipka - šokirala je Luna gledaoce ovim priznanjem pa demantoval­a da je tako nešto ikada doživela od sadašnjeg Anabelinog izabranika, Andreja Atijasa.

- Andreja obožavam i on je deo moje porodice. Ni u besu mi ne bi palo na pamet da o njemu kažem nešto ružno ili ga optužim za nešto tako skandalozn­o - rekla je Luna. Na to se nadovezala i njena majka Anabela, koja ju je molila da objasni do tančina sve, kako više ne bi bilo nejasnoća niti insinuacij­a. - Reci lepo šta je bilo. Reci o kome se radi, reci da je muvao i tvoju drugaricu - dobacila je ona, pa je nakon što je Luna odbila da iznosi detalje, Anabela nastavila:

- To je neko kog sam upoznala u rijalitiju i bila s njim kratko posle toga, svega par meseci - rekla je ona, i time svima jasno stavila do znanja da je u pitanju Mladen Radulović.

Ivana Šopić se očigledno nije šalila kada je nakon „Zadruge“izjavila da se svom dečku uvalila na gajbu, te da sada uživa u luksuznoj vili i svim blagodetim­a koje život na visokoj nozi sa sobom nosi.

Naime, ekipa emisije „Paparaco lov“je snimila Stefana Karića i njegovu rijaliti devojku kako izlaze iz njegove kuće, odlaze po namirnice, a onda se zajedno vraćaju. Njih dvoje su

Tokom trajanja rijalitija „Zadruga“svakodnevn­o smo imali priliku da gledamo svađe, verbalne i fizičke sukobe između Milice Kemez i Bore Santane, tako da su svi učesnici rijalitija, ali i gledaoci, predviđali definitivn­i krah se sve vreme ponašali kao da su bračni par, te ne treba da čudi ako se to uskoro i dogodi.

Radulović je bio u vezi s njenom majkom Anabelom, koju su započeli u rijalitiju „Veliki brat“pre deset godina

njihove ljubavi po napuštanju imanja u Šimanovcim­a. Međutim, ovaj par je iznenadio sve svoje fanove objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, Kemezova je objavila Borinu fotografij­u dok spava, te napisala „beba“u opisu iste.

 ??  ??
 ??  ?? V. Đ.
V. Đ.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia