Alo!

Udomi me: Smeðooka Mona čeka na vas

-

Dvogodišnj­u Monu smo primetili pored prometnog puta. Nedeljama je tu boravila, izložena snegu i suncu, bez hrane i vode. Premršava i iznurena, bojala se da nam priđe. Trebalo je dugo vremena da nam pokloni svoje poverenje i dopusti da je pomazimo i pomognemo joj još više. Sada je to predivan pas, izuzetnog karaktera, sa higijenski­m navikama i može da bude ponosni član svake porodice.

Ako želite Monu za svog kućnog ljubimca, pozovite broj telefona Udruženja „Pet mondo“065/27-27-374. Ili pogledajte naš sajt „www.petmondo.rs“i društvene mreže Facebook, Twitter i Instagram sa nalogom Pet Mondo Serbia.

Usvajanje preko „Pet monda“

„Pet mondo“sve životinje udomljava isključivo uz potpisan ugovor o odgovornom vlasništvu. Svaka od životinja o kojoj udruženje brine ima svoj zdravstven­i karton. Sve su čipovane i vakcinisan­e, a imaju i svoj pasoš. Takođe, svi udomitelji od Udruženja dobijaju paket usvajanja, koji sadrži identifi kacionu pločicu s imenom životinje i brojem telefona novog vlasnika, ogrlicu i povodac, paket hrane i igračku.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia