Alo!

Nole peva za èistu peticu!

„Spontano smo zapevali njegovu omiljenu numeru ’Crne kose’. Iz njega se čula čista duša i emocija“

- V. ZOGOVIĆ

Novak Đoković je prethodne dane proveo obilazeći turističke atrakcije susedne Bosne i Hercegovin­e. Uživao je u meditaciji na čuvenim Bosanskim piramidama, posetio manastir, hranio životinje, a pokazao je i zavidne vokalne sposobnost­i uparivši glas sa poznatom pevačicom Hankom Paldum s kojom je u duetu otpevao njegovu omiljenu numeru - „Crne kose“.

Paldumova nije krila ushićenost zbog činjenice da je barem na kratko imala tu privilegij­u da bude u društvu veličine kao što je Nole. U ispovesti za „Alo!“imala je samo reči hvale za njegove ljudske, ali i pevačke kvalitete.

Moja čuven a sevda- linka „Crne kose“je Novakova omiljena pe- sma. Kada smo se prekjuče sreli, tokom neformalno­g druženja i razgovora, toga se setio direktor Arheološko­g parka „Bosanske piramide sunca“Semir Osmanagić. Kada nas je podsetio na to, Nole se baš obradovao i zatim smo spontano zapevali. Pustila sam da se malo čuje i njegov glas. Iz njega je pevala duša, čista duša i emocija. Ma Nole peva za čistu peticu - kaže Hanka Paldum za naš list.

Balkanska muzička zvez

Novak je sa ocem Srđanom i majkom Dijanom u BIH proveo tri dana

da ističe da je svaki tren proveden u društvu Novaka Đokovića - dar od boga.

- Bili smo zajedno oko dva sata, a Nole je želeo da to vreme provede u meditaciji sa roditeljim­a. Semir Osmanagić nam je priuštio par seansi koje puno znače u ovom teškom vremenu psihoze, kada su ljudi ispunjeni negativnom energijom. Suština Novaka Đokovića je u tome da on oseća ono što je između čoveka i boga. Provesti vreme u društvu takvog čoveka je isto kao da si pred vratima raja. Nikome ne volim da podilazim, ali mogu da kažem da iz njega zaista izbija velika plemenitos­t - dodala je Paldumova.

 ??  ??
 ??  ?? Glas kao u slavuja: Novak i Hanka Paldum
Glas kao u slavuja: Novak i Hanka Paldum

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia