Alo!

Brankica ubijena s leđa, Slavoljubu pucano u grudi!

„Slavoljub Mladenović se ranije bavio nezakoniti­m poslovima i bio je navodno sitan narko-diler. Poslednjih godina se povukao i počeo mirno da živi sa Brankicom Anđelković”, kaže prijatelj ubijenog

- S.T.

Pretpostav­lja se da je Slavoljub izašao kad je primetio nešto sumnjivo u dvorištu i da je poneo baterijsku lampu da osvetli okolinu, ili da je Brankica izašla prva, a on za njom

Policija u Vranju intenzivno traga za ubicom koji je u ponedeljak ujutru brutalno usmrtio Brankicu Anđelković (41) i njenog nevenčanog supruga Slavoljuba Mladenović­a (47) ispred njihove kuće u vikend-naselju Ćosika kod Vranjske Banje!

Dok potraga za ubicom traje, Vranjem i Vranjskom Banjom kolaju priče da je Slavoljub navodno bio diler droge i da su oboje ubijeni najverovat­nije iz osvete ili zbog dugova.

- Slavoljub se ranije, prema priči nekih ljudi, bavio nezakoniti­m poslovima. Bio je u neku ruku sitan narko-diler.

Koliko je to tačno, ne znam, ali sam siguran da se poslednjih godina povukao i počeo da živi mirno - priča jedan njegov prijatelj, dok se o motivima svirepog zločina i dalje nagađa.

S druge strane, komšije u naselju Ćosika u Vranjskoj Banji imaju za Brankicu samo lepe reči. Kažu da je bila dobra i vredna i da je radila u jednoj fabrici nameštaja u ovom mestu.

Viši javni tužilac Danijela Trajković izjavila je da je Više javno tužilaštvo u Vranju pokrenulo istragu o ovom slučaju, ali da će se precizniji podaci znati tek kada obducenti urade svoj deo posla.

- Ono što se zna jeste da su upucani iz neposredne blizine. Njoj je pucano u leđa, a njemu u grudi. Za sada nisu poznati motivi ubistava, kao ni da li su supružnici ubijeni iz istog oružja. Znamo da je Brankica ubijena iz lovačke puške, kao i da je Slavoljub u ruci imao baterijsku lampu rekla

je Danijela Trajković.

Pretpostav­lja se da je Slavoljub izašao kad je primetio nešto sumnjivo u dvorištu i da je poneo baterijsku lampu da osvetli okolinu ili da je Brankica izašla prva, a on za njom.

Slavoljub i Brankica nađeni su mrtvi 20. jula, oko osam

ujutru, u dvorištu njihove vikendice. Slavoljub je bio donjem vešu, a Brankica u pantalonam­a i brusthalte­ru, bez gornjeg dela odeće. Pronašao ih je njen otac kome su Brankičine kolege javile da im ona ne odgovara na pozive i da se nije pojavila na poslu.

 ??  ?? Oboje su upucani iz neposredne blizine. Za sada nisu poznati motivi niti da li su supružnici ubijeni iz istog oružja
Oboje su upucani iz neposredne blizine. Za sada nisu poznati motivi niti da li su supružnici ubijeni iz istog oružja

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia