Alo!

Džin iz Srbije glavna zvezda Diznilenda!

Boban Marjanović ne prestaje da zasmejava saigrače u karantinu

- S. R.

Da nema Bobana Marjanović­a, život NBA zvezda tokom sada već dvonedeljn­og života u kontrolisa­nim uslovima u Diznilendu na Floridi bio bi - pakao!

Ali, kako objašnjava­ju njegovi saigrači iz Dalasa, Boban je taj koji pravi razliku u nečemu što su američki novinari nazvali mehur u kome se igrači nalaze pred uskoro ponovni start NBA lige. Ne prođe tren tokom koga Bobi ne pravi šale kojima uvek oraspoloži svoje saborce, a čini se da ima poseban zadatak da uveseljava najboljeg igrača Dalasa Luku Dončića. Zajedno slušaju srpske narodnjake, idu na pecanje, igraju padel... Naravno, i treniraju i to jako dobro.

- Taj momak je tako dobar za naš tim. Jednostavn­o, on je sjajna ličnost. Pozitivan je i ima sjajan smisao za humor. On je Srbin, ali ima taj neki američki šmek kada je reč o humoru. Ima sjajan tajming za šalu. Kada u timu imate njega i momka kao što je Luka Dončić, onda je to sjajno. Gledam ih kako šutiraju zajedno na treningu, prave trikove i ceo tim se zabavlja. Generalno, baš nam je zabavno. Mnogo toga radimo zajedno i drago mi je što mnogo ljudi prati Dalas - objasnio je značaj dobroćudno­g džina iz Srbije za njegov tim trener Maveriksa Rik Karsli.

A kada vas hvali večito namrgođeni Karsli, to znači da radite nešto jako dobro. Uz to, trener Dalasa je uveren i da će Bobi značajno doprineti uspehu njegovog tima kada utakmice ponovo počnu (start je predviđen za 30. jul).

- Tokom pauze nije se nimalo zapustio. Naprotiv, jedan je od najspremni­jih igrača - objasnio je Karsli između redova najavljuju­ći da će Bobi dobiti mogućnost da pokaže šta zna i na terenu.

Marjanović je prošle nedelje zajedno sa 345 igrača koji se nalaze na Floridi bio negativan na koronaviru­s

 ??  ??
 ?? TWITTER/DALLAS INSTAGRAM, FOTOGRAFIJ­E: ?? Pecaroš
TWITTER/DALLAS INSTAGRAM, FOTOGRAFIJ­E: Pecaroš
 ??  ?? Uzeo Dončića pod svoje
Uzeo Dončića pod svoje
 ??  ??
 ??  ?? Neka se pripazi Đoković
Neka se pripazi Đoković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia