Alo!

HOROSKOP

-

OVAN 21. III - 20. IV

Posao: Uspećete da dođete do bolje zarade i stanje na poslu će vam krenuti u boljem pravcu. Potrudite se da budete usmereni na svoje ciljeve. Ljubav:

Bićete skloni avanturama i prolaznom flertu. Sada niste spremni za početak ozbiljnije veze. Zdravlje: Bez problema.

VAGA 24. IX - 23. X

Posao: Pred vama je dan u kojem ćete moći da se odmorite od posla jer vas ne očekuje preterano veliki broj obaveza. Izbegavajt­e bilo kakve veće poslovne odluke danas. Ljubav: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, započećete ljubavnu vezu. Zdravlje: Odlično.

BIK 21. IV - 21. V

Posao: Skloni ste preterivan­ju, pa se plašite nekih stvari koje nisu tako ozbiljni problemi. Potrudite se da realnije sagledate stvari i da shvatite da nema mesta panici. Ljubav: Stanje u vašem braku je prilično nestabilno, te razmišljat­e o razvodu. Zdravlje: Čuvajte se povreda.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Posao: Pred vama je dan u kojem ćete uspeti da rešite neke manje probleme, zadovoljni ste svojim poslovnim statusom. Ljubav: Srećni ste sa svojim partnerom i ne želite da promenite ništa na ljubavnom polju. Zdravlje: Prija vam sport.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Posao: Bićete zauzeti poslovnim obavezama i imaćete veoma gust raspored. Potrudite se da budete dobro organizova­ni kako biste sve postigli. Ljubav:

Pred vama je dan u kojem nećete imati priliku da upoznate nekog novog. Zdravlje: Pad imuniteta.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Posao: Potrudite se da poradite na koncentrac­iji kako ne biste pravili veće greške na poslovnom polju. Važno je da danas izbegavate rizike. Ljubav: Upoznaćete osobu koja će vam se na neki način predstavit­i u lažnom svetlu. Zdravlje: Moguća glavobolja.

RAK 23. VI - 23. VII

Posao: Imaćete priliku da se odmorite i da nađete dovoljno vremena kako biste napunili svoje baterije. Potrebno vam je da se udaljite od poslovnog okruženja da biste se odmorili. Ljubav: Pred vama je zanimljiv period pun novih ljubavnih dešavanja. Zdravlje: Sjajno.

JARAC 22. XII - 20. I

Posao: Imate utisak da neke stvari morate da rešite što pre kako vam se problemi ne bi gomilali. Važno je da se posvetite svom poslu. Ljubav: Dopada vam se osoba prema kojoj osećate istovremen­o i jaku hemiju i jako poštovanje. Zdravlje:

Osetljiva stopala.

LAV 24. VII - 23. VIII

Posao: Odlično ste raspoložen­i i imate puno motivacije da radite svoj posao. Očekuje vas pozitivna atmosfera. Danas vam svaki projekat ide od ruke. Ljubav: Želite da sačuvate brak i spremni ste da s partnerom radite na mogućim kompromisi­ma. Zdravlje: Osetljiva probava.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Posao: Opušteni ste i verujete u svoje sposobnost­i. Smatrate da ćete spremno dočekati sve promene na ovom polju. Generalno povoljan dan za posao. Ljubav: Pred vama je povoljan dan za početak veze koja bi mogla da traje na duže staze. Zdravlje: Bez problema kod vas.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Posao: Nije povoljan dan za putovanja, izbegavajt­e nove rizike na poslovnom polju i bilo kakve situacije koje bi mogle da vas vode do gubitaka. Ne pozajmljuj­te danas novac. Ljubav: Lako dolazite do novog partnera. Spremni ste za novu ljubav. Zdravlje: Moguća upala grla.

RIBE 20. II - 20. III

Posao: Sada imate priliku da promenite neke stvari u poslovnom okruženju, pa dobro razmislite šta ćete uraditi. Posvetite se ostvarenju svojih ciljeva maksimalno. Ljubav: Povoljan dan za početak veze sa osobom do koje vam je iskreno stalo. Zdravlje: Sve bolje.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia